Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Υγρό γυαλί διάφανη εποξειδική ρητίνη Κιτ Α+Β Epoxol 2874 1kg

2874
22.50 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 2400 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Εποξειδικό υγρό γυαλί Neotex Epoxol 2874Υ δύο συστατικών. Iδανικό για την προστασία και την διακόσμηση όμοιων και ανόμοιων υλικών, δίνοντας μια ανθεκτική τελική γυαλιστερή επιφάνεια με όψη γυαλιού σε ξύλο, μέταλλο, πέτρα, πλαστικό.

Πακέτο υγρό γυαλί και χρωστική
Τελική τιμή Πακέτου: !!
Εξοικονομείτε έκπτωση: : 1.50 €
35.50 € 34.00 €
Επιπλέον έκπτωση συνδυαστικά με συναφή προϊόντα
Τελική τιμή Πακέτου: !!
Εξοικονομείτε έκπτωση: : 1.50 €
39.00 € 37.50 €

Το υγρό γυαλί Epoxol 2874 της Neotex είναι μια ισχυρή, διάφανη εποξειδική ρητίνη δύο συστατικών, με επιλεγμένους σκληρυντές για ενίσχυση μαρμάρων, παραγωγή διακοσμητικών ρητινοκονιαμάτων υψηλής αντοχής. Χρησιμοποιείται ως τελική διάφανη διακοσμητική επικάλυψη, δίνοντας μια ανθεκτική τελική γυαλιστερή επιφάνεια με όψη γυαλιού σε ξύλο, μέταλλο, πέτρα, πλαστικό κ.ά. ή για τον εγκιβωτισμό σε αυτό διάφορων αντικειμένων. Για τον χρωματισμό του υγρού γυαλιού, με σκοπό τη δημιουργία έγχρωμων κατασκευών χρησιμοποιήστε την χρωστική Liquid Glass Color 

Το Epoxol 2874 έχει υψηλές μηχανικές και χημικές αντοχές με εξαιρετική πρόσφυση σε πολλά είδη υποστρωμάτων. Πιστοποιημένο με τη σήμανση CE και ως προϊόν επικάλυψης δαπέδων σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 13813.

Χρησιμοποιήστε το υγρό γυαλί Epoxol 2874 Glass σε: Χειροτεχνίες και δημιουργία διακοσμητικών, σουβενίρ.
Χαρτόνι - Ξύλο - Μέταλλο - Πέτρα - Κεραμικά - Πορσελάνες - Διακοσμητικά δάπεδα - DIY κατασκευές - Διακοσμητικά - Κοσμήματα - Τεχνοτροπίες.

Προσοχή! Δεν είναι κατάλληλο για έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία (UV). Εαν χρησιμοποιηθει θα κιτρινίσει ελαφρώς. Εαν προσθέσετε μέσα χρωστική ενδεχόμενος και να μην φαίνεται το κιτρίνισμα του

Χαρακτηριστικά;

 • Διάφανο
 • 2 συστατικά
 • Ιδανικό για την δημιουργία τεχνοτροπιών σε δάπεδα αλλά και ρητινοκονιαμάτων
 • Κατάλληλο για πάρα πολλές διακοσμητικές χρήσεις όπως π.χ πάγκοι σε μπάνια ή τραπέζια
 • Κατάλληλο για εσωτερική χρήση
 • Κατανάλωση: Εξαρτάται από το πάχος εφαρμογής του υλικού
 • Προσφέρει υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με αυξημένες μηχανικές αντοχές
 • Δεν κολλάει σε λαδερές επιφάνειες και σιλικόνη
 • Συσκευασία: 1kg ή 15,8 kg


Χρησεις:

 •  Χειροτεχνίες και δημιουργία διακοσμητικών, σουβενίρ. DIY κατασκευές , κοσμήματα , τεχνοτροπίες , και πολλές άλλες εφαρμογές που προσδίδουν φανταστικό χαρακτήρα, π.χ πάγκοι σε μπάνια ή τραπέζια
 •  Ενίσχυση και σταθεροποίηση λευκών και εγχρώμων μαρμάρων. Είναι λεπτόρρευστο ώστε να εισχωρεί βαθιά στις τριχοειδείς ρωγμές. Έχει τέλεια πρόσφυση σε όλους τους τύπους των μαρμάρων. Συνδυάζεται με τα ενισχυτικά υαλοπλέγματα. 
 •  Παραγωγή ρητινοκονιαμάτων υψηλής αντοχής για δάπεδα και πισίνες, δαπέδων 3D αλλά και κάθετες επιφάνειες με την προσθήκη θιξοτροπικών προσθέτων. 
 •  Επικαλύψεις μετάλλων και πλαστικών επιφανειών, εγκιβωτισμούς και χύτευση αντικειμένων  ή ηλεκτρολογικού υλικού. Σε διαδικασία χύτευσης για αδιαβροχοποίηση ηλεκτρολογικού υλικού, η χύτευση πρέπει να γίνεται σε μικρά πάχη 2 εκατοστών, γιατί κατά τον πολυμερισμό του και σε μεγάλα μόνο πάχη, το Epoxol® 2874, ανεβάζει την θερμοκρασία μέχρι 80 βαθμούς κελσίου.

Οδηγίες εφαρμογής:

Εφαρμογή: ρολό, σπάτουλα ή χυτά

 • Εφαρμόστε σε επιφάνειες στεγνές και σταθερές. Απομακρύνετε υλικά που εμποδίζουν την πρόσφυση, όπως σκόνες, σαθρά υλικά, λίπη κλπ..
 • Τα συστατικά Α (ρητίνη) και Β (σκληρυντής) είναι συσκευασμένα σε δοχεία με προκαθορισμένη αναλογία ανάμιξης. Το συστατικό Β προστίθεται πλήρως μέσα στο συστατικό Α. Η ανάμιξη των δύο συστατικών γίνεται για περίπου 3 λεπτά με δράπανο χαμηλών στροφών (300 στρ./λεπτό). Είναι σημαντικό η ανάδευση να γίνεται και στα τοιχώματα και στον πυθμένα του δοχείου, προκειμένου ο σκληρυντής να κατανεμηθεί ομοιόμορφα.
  Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε μικρότερη ποσότητα αναμίξετε τις αντίστοιχες αναλογίες.
 • Στην περίπτωση χύτευσης αντικειμένων, ακολουθούνται τα παρακάτω βήματα:
  Στρώση εξομάλυνσης Όταν το υπόστρωμα είναι πορώδες, (ξύλο, κεραμικά κ.α.) συνιστάται η σφράγισή του με μία λεπτή στρώση Epoxol 2874, ώστε να εξασφαλιστεί η επιπέδωσή του και να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο τελικό αποτέλεσμα. Αφού στεγνώσει πλήρως η στρώση επιπέδωσης, η επιφάνεια τρίβεται με γυαλόχαρτο, για να λειανθούν οι τυχόν ανομοιομορφίες της. 
 • Εφαρμογή Epoxol 2874
  Γίνεται έκχυση της απαραίτητης ποσότητας ρητίνης στην προετοιμασμένη επιφάνεια και με μια σπάτουλα επιτυγχάνεται η ομοιόμορφη κατανομή της. Μετά από 10-20 λεπτά ακολουθεί προσεχτικός έλεγχος της επιφάνειας της ρητίνης για τυχόν εγκλωβισμένες φυσαλίδες αέρα, οι οποίες μπορούν να εξαλειφθούν τρυπώντας τες απαλά με μια καρφίτσα. Όταν ολοκληρωθεί η εφαρμογή, η επιφάνεια πρέπει να καλυφθεί για προστασία από ρύπους και σκόνη για τουλάχιστον 24 ώρες. Κατανάλωση: 1,1 kg/m2 /mm πάχους
 • Εγκιβωτισμός αντικειμένων:
  Τα υλικά που πρόκειται να ενσωματωθούν στη ρητίνη, όπως νομίσματα, φύλλα κλπ. πρέπει να είναι απολύτως στεγνά και απαλλαγμένα από υγρασία. Στην περίπτωση χυτεύσεων πάχους ≥ 2mm, θα πρέπει να δημιουργείται το κατάλληλο καλούπι για αποφυγή απορροής της ρητίνης.

Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.

 Εικονογράμματα κινδύνου
Brands
Neotex
Find similar

Epoxol 2874 - TDS (gr) (Epoxol_2874_-_TDS__gr_.pdf, 566 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
 • Συνδύασε το με...
 • Είδατε πρόσφατα
 • Bestsellers
 • Δημοφιλέστερα
 • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε