Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Υγρό γυαλί διάφανη εποξειδική ρητίνη 2 συστατικών χωρίς διαλύτες Deco Liquid Glass 375gr

26847530
13.50 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 1440 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Durostick Deco Liquid Glass Ρητίνη Υγρού Γυαλιού 375gr Διάφανη εποξειδική ρητίνη 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες, κατάλληλη για τη δημιουργία και προστασία διακοσμητικών εφαρμογών και επιφανειών εσωτερικών χώρων.

Διάφανη εποξειδική ρητίνη 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Λόγω της μορφής του (υγρό γυαλί) είναι ιδανικό για να εφαρμοστεί είτε ως υλικό χύτευσης είτε ως υλικό επίστρωσης σε πληθώρα υποστρωμάτων. Η πιο διαδεδομένη εφαρμογή του αφορά στον ‘εγκλωβισμό - εγκιβωτισμό’ υλικών, όπως βότσαλα, κοχύλια, άμμο θαλάσσης, φύλλα, λουλούδια, πεταλούδες, όσπρια, ξηροί καρποί, διακοσμητικά ξύλα, καπλαμάδες, φωτογραφίες, χαρτονομίσματα, κέρματα κλπ. Μία άλλη εφαρμογή αφορά διαφανείς ή και έγχρωμες επικαλύψεις σε τσιμεντοειδή δάπεδα ή πατητές τσιμεντοκονίες. Δεκάδες εφαρμογές στο διαδίκτυο με υψηλό διακοσμητικό ενδιαφέρον και εξαιρετική ευκολία εφαρμογής, βοηθούν στο να δημιουργήσουμε μοναδικές κατασκευές με τη σφραγίδα και το προσωπικό αισθητικό μας αποτύπωμα. Kατατάσσεται ως SR-B2,0-AR0,5-IR4 σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 13813.

Χαρακτηριστικά:

  • Ως υλικό χύτευσης: 1kg/m²/mm πάχους στρώσης. Ενδεικτικά, για ένα καπάκι τραπεζιού με διάμετρο 70cm και πάχος 4cm θα χρειαστούν περίπου 15kg DECO LIQUID GLASS.
  • Ως επίστρωση ή βερνίκι: Περίπου 200gr/m² ανά στρώση, στις κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες, ανάλογα με την απορροφητικότητά τους.
  • Μπορεί να εφαρμοστεί ως υλικό χύτευσης ή ως υλικό επίστρωσης σε υποστρώματα
  • Κατάλληλη για εγκιβωτισμό υλικών, όπως βότσαλα, κοχύλια, άμμο θαλάσσης, φύλλα, λουλούδια, πεταλούδες κ.ά.


Προετοιμασία επιφάνειας: 
Όλες οι επιφάνειες εφαρμογής πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές από σκόνες, λίπη. Η σχετική υγρασία στο χώρο εφαρμογής να είναι μικρότερη από 65%.  
Εφαρμογή: Αδειάζουμε το περιεχόμενο του δοχείου Β στο δοχείο Α και αναδεύουμε με σπάτουλα, με αργές κυκλικές κινήσεις, για περίπου 4-5 λεπτά, εώς ότου προκύψει πληγής ομογενοποίηση του μείγματος. Κατά την ανάμειξη θα πρέπει να προσέξουμε η ανάδευση να γίνεται ήρεμα για να μην εγκλωβιστεί αέρας στη μάζα του και δημιουργηθούν φυσαλίδες. Επίσης η ανάδευση να γίνεται και στα τοιχώματα και στον πυθμένα του δοχείου προκειμένου ο σκληρυντής να κατανεμηθεί ομοιόμορφα και να γίνει σωστή ομογενοποιήση. Αφήνουμε το μείγμα να ''ησυχάσει'' για λίγα λεπτά πριν την εφαρμογή. Τυχόν φυσαλίδες  αμέσως μετά την εφαρμογή τις σπάμε με συσκευή θερμού αέρα.  
Καθαρισμός: Tα εργαλεία καθαρίζονται με THINNER 201 της Durostick, αμέσως μετά την χρήση τους.
Κατανάλωση: Aναλογα με την εφαρμογή.
Αποθήκευση: Διατηρείται σε καλά κλεισμένες συσκευασίες σε ξηρούς και σκιερούς χώρους για τουλάχιστον 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

 Εικονογράμματα κινδύνου
Brands
Durostick
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε