Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Κρακελέ γαλάκτωμα εφέ τεχνοτροπίας διαφανές Crackle Glaze Polyvine 500ml

CRACLE_500ml
24.00 
17.70 
Κερδίζετε: 6.30 €
In stock
Τιμή σε πόντους: 1888 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Γαλάκτωμα κρακελέ ακρυλικό γαλάκτωμα νερού, για δημιουργία εφέ "ραγισμένης" επιφάνειας με ένα μόνο προϊόν. Εφαρμόζεται εύκολα, μεταξύ δυο διαφορετικών αποχρώσεων πλαστικού ματ της επιλογής σας, και δημιουργεί δίχρωμο εφέ.Ιδανικό για διακόσμηση σε τοίχους, κολώνες, έπιπλα, ντουλάπες, διακοσμητικά αντικείμενα χρησιμοποιώντας δύο όμορφα χρώματα της επιλογής σας, δημιουργήστε ένα αντικέ ύφος ή προσθέστε μια νότα αρχέγονου ελληνικού στοιχείου.


Οδηγίες:
1: Εφαρμόστε το πρώτο χέρι πάνω σε οποιαδήποτε στεγνή και σταθερή επιφάνεια για να αποδώσετε το χρώμα που θέλετε να φαίνεται μέσα από το τελικό χρώμα όταν θα ανοίξουν οι ρωγμές. Εάν η απόχρωση που έχετε ήδη σας ταιριάζει, μπορείτε να παραλείψετε το βήμα αυτό.

2: Αφού έχει στεγνώσει πλήρως το χρώμα από το πρώτο στάδιο, εφαρμόζουμε το crackle χωρίς αραίωση με πινέλο ή με ρολό. Το αφήνουμε να στεγνώσει από 1 έως 24 ώρες.

3: Εφαρμόστε το τελικό χέρι για να δημιουργήσετε τα κρακελαρίσματα. Το εφέ θα αρχίσει να δημιουργείτε σε 3-4 λεπτά γι αυτό μην επιστρέφετε στην βαμμένη επιφάνεια όταν αυτή έχει αρχίσει να ανοίγει. Το εφέ θα ανοίγει για πάνω από 3 ώρεςΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ: Προϊόν νερού. Ρ271 Εξασφαλίστε καλό εξαερισμό κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και του στεγνώματος.Ρ102 Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Ρ305+Ρ351 Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Ρ501 Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/ περιφερειακούς/ εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς. Προϊόν Ην. Βασιλείου.


Brands
Polyvine
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε