-31%

Κρακελέ γαλάκτωμα Crackle Glaze Polyvine

16.49 
Αρχική Τιμή: 24.00 
Σύντομη Περιγραφή:
Γαλάκτωμα Κρακελέ. Ακρυλικό γαλάκτωμα νερού, για δημιουργία εφέ "ραγισμένης" επιφάνειας με ένα μόνο προϊόν. Εφαρμόζεται εύκολα, μεταξύ δυο διαφορετικών αποχρώσεων πλαστικού ματ της επιλογής σας, και δημιουργεί δίχρωμο εφέ.Ιδανικό για διακόσμηση σε τοίχους, κολώνες, έπιπλα, ντουλάπες,...
Τιμή σε πόντους: 2749 πόντοι
CRACLE GLAZE Polyvine
Σε Απόθεμα
+

Γαλάκτωμα Κρακελέ. Ακρυλικό γαλάκτωμα νερού, για δημιουργία εφέ "ραγισμένης" επιφάνειας με ένα μόνο προϊόν. Εφαρμόζεται εύκολα, μεταξύ δυο διαφορετικών αποχρώσεων πλαστικού ματ της επιλογής σας, και δημιουργεί δίχρωμο εφέ.Ιδανικό για διακόσμηση σε τοίχους, κολώνες, έπιπλα, ντουλάπες, διακοσμητικά αντικείμενα χρησιμοποιώντας δύο όμορφα χρώματα της επιλογής σας, δημιουργήστε ένα αντικέ ύφος ή προσθέστε μια νότα αρχέγονου ελληνικού στοιχείου.

1: Εφαρμόστε το πρώτο χέρι πάνω σε οποιαδήποτε στεγνή και σταθερή επιφάνεια για να αποδώσετε το χρώμα που θέλετε να φαίνεται μέσα από το τελικό χρώμα όταν θα ανοίξουν οι ρωγμές. Εάν η απόχρωση που έχετε ήδη σας ταιριάζει, μπορείτε να παραλείψετε το βήμα αυτό.

2: Αφού έχει στεγνώσει πλήρως το χρώμα από το πρώτο στάδιο, εφαρμόζουμε το crackle χωρίς αραίωση με πινέλο ή με ρολό. Το αφήνουμε να στεγνώσει από 1 έως 24 ώρες.

3: Εφαρμόστε το τελικό χέρι για να δημιουργήσετε τα κρακελαρίσματα. Το εφέ θα αρχίσει να δημιουργείτε σε 3-4 λεπτά γι αυτό μην επιστρέφετε στην βαμμένη επιφάνεια όταν αυτή έχει αρχίσει να ανοίγει. Το εφέ θα ανοίγει για πάνω από 3 ώρεςΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ: Προϊόν νερού. Ρ271 Εξασφαλίστε καλό εξαερισμό κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και του στεγνώματος.Ρ102 Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Ρ305+Ρ351 Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό. Ρ501 Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/ περιφερειακούς/ εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς. Προϊόν Ην. Βασιλείου.


Brands:
Polyvine

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.