Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Χρώμα γκλίτερ DIY Deco Glitter για αστραφτερό εφέ 350ml

B095040350
14.00 
13.00 
Κερδίζετε: 1.00 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 1387 πόντοι
  • Προβολη ολων των παραλλαγών ως λίστα
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

GLITTER  χρώμα νερού σε συσκευασία 350ml, κατάλληλο για diy δημιουργίες που απαιτούν μια ιδιαίτερη λάμψη και σπινθηροβόλα εφέ που θα ξεχωρίσουν και θα μαγέψουν στην όψη. Εξαιρετικά φωτεινό αποτέλεσμα, κατάλληλο για διακοσμητικές περιπτώσεις που απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες χρήστες που κάνουν εφαρμογές με πινέλο.

Το DECO GLITTER είναι ακρυλικό χρώμα νερού, σε συσκευασία 350ml για να δώσετε το σπινθηροβόλο εφέ του γκλίτερ και την λάμψη που πραγματικά αξίζουν οι δημιουργίες σας. Ειδικά σχεδιασμένο να παράγει μια ευρεία ποικιλία ιδιαίτερων διακοσμητικών εφέ αφού αναμιγνύεται με χρωστικές ουσίες, συνδυάζεται με άπειρες αποχρώσεις και τεχνικές εφαρμογής του. Είναι άοσμο. Στεγνώνει αργά παρέχοντας αρκετό χρόνο εργασίας ώστε να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.


Διαθέσιμες αποχρώσεις:

  • ποικιλία λαμπερών αποχρώσεων: χρυσό, ασημένιο, χάλκινο και  μπρονζέ
  • εύκολο στην εφαρμογή
  • εντυπωσιακό σπινθηροβόλο αποτέλεσμα

Χρήση:

Εφαρμογή με ρολό, εργαλεία τεχνοτροπιών. Δουλεύουμε την επιφάνεια  εφαρμόζοντας ένα αρκετά παχύ στρώμα (gel). Πριν στεγνώσει η άκρη, ενώνουμε με την επόμενη περιοχή. Αν επιθυμούμε να κάνουμε το τελικό αποτέλεσμα πιο έντονο, απλά εφαρμόζουμε περισσότερες στρώσεις. Το τελικό αποτέλεσμα θα φανεί μετά από 24 ώρες. Εφαρμόζουμε το DECO GLITTER πάντα με την ίδια κατεύθυνση (φορά) ώστε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αραίωση με 0-5% ΝΕΡΟ.


Φινίρισμα: Σατινέ


Στέγνωμα - Απόδοση:

Η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και το πάχος της επίστρωσης, προσδιορίζουν το χρόνο που απαιτείται για το στέγνωμα.

Επιφανειακό στέγνωμα: 1-2 ώρες.

Χρόνος επαναβαφής: 4-6 ώρες.

Κάλυψη: 4-8m²/L, ανάλογα με το πάχος της κάθε στρώσης και την απορροφητικότητα της επιφάνειας.Το προϊόν δεν έχει ταξινόµηση κινδύνου κατά τις διατάξεις του Κανονισµού (CE) 1272/2008 (CLP) (και επόµενες µετατροπές και προσαρµογές). 
Περιγραφή των µέτρων πρώτων βοηθειών.ΜΑΤΙΑ: Βγάλτε τους φακούς επαφής. Ξεπλυθείτε άµεσα µε άφθονο νερό για τουλάχιστον 30/60 λεπτά, ανοίγοντας καλά τα βλέφαρα. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. ∆ΕΡΜΑ: Βγάλτε από πάνω σας τα µολυσµένα ρούχα. Κάντε αµέσως ένα ντους. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. ΚΑΤΑΠΟΣΗ: ∆ώστε την µεγαλύτερη δυνατή ποσότητα νερού. Ζητήστε άµεσα την συµβουλή ενός γιατρού. Μην προκαλείτε εµετό αν δεν έχετε την έγκριση του γιατρού. ΕΙΣΠΝΟΗ: Καλέστε άµεσα ένα γιατρό. Μετακινήστε το άτοµο σε ανοικτό αέρα, µακριά από το χώρο του ατυχήµατος. Αν η αναπνοή σταµατήσει, πραγµατοποιήστε τεχνητή αναπνοή. Λάβετε κατάλληλες προφυλάξεις για το διασώστη.Σηµαντικότερα συµπτώµατα και επιδράσεις, άµεσες ή µεταγενέστερες. Για συµπτώµατα και αποτελέσµατα που οφείλονται στις εµπεριεχόµενες ουσίες, δείτε το κεφ. 11.Ένδειξη οιασδήποτε απαιτούµενης άµεσης ιατρικής φροντίδας και ειδικής θεραπείας. Μη διαθέσιµες πληροφορίες.
Brands
Pellachrom
Χρώμα
Μπρονζέ
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε