-15%

Χρώμα απομίμησης ξύλου Er Lac Wood Copy 750ml

11.00 
Αρχική Τιμή: 13.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Χρώμα απομίμησης ξύλου Er Lac Wood Copy είναι ένα διακοσμητικό προϊόν του συστήματος απομίμησης ξύλου τα οποία μετατρέπουν τις επιφάνειες στις οποίες θα εφαρμοσθούν ώστε να φαίνονται σαν ξύλινες.

Τιμή σε πόντους: 1834 πόντοι
Er Lac Wood Copy ΑΠΟΜΙΜΙΣΗ
Σε Απόθεμα
+

Βερνικόχρωμα ειδικό απομίμησης ξύλου Wood Copy , ο συνδυασμός των διαφορετικών αποχρώσεων υποστρώματος και τελικού χρώματος δίνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής όλων των ειδών των ξύλινων επιφανειών. Αποτελεί την ιδανική λύση για να δώσετε την ομορφιά και την θαλπωρή του ξύλου σε μεταλλικές και άλλες επιφάνειες και για ανανέωση παλιών φθαρμένων επιφανειών.Δώστε στην επιφάνεια σας με εξαιρετικά εύκολη εφαρμογή μια όψη φυσικού ξύλου με απαλό, μεταξένιο φινίρισμα προσδίδοντας διαφορετική διάσταση στην επιφάνεια. 

Ιδανικό για να δημιουργήσετε κομψό αποτέλεσμα ξύλου σε κάθε επιφάνεια (πόρτες, παράθυρα, κάγκελα, ντουλάπες) να διακοσμήσετε μη ξύλινα αντικείμενα (έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, διαχωριστικά) αλλά και να τονίσετε ξύλινες επιφάνειες που έχουν αλλοιωθεί.


Αποτελείται από τελικά χρώματα σε έξι φυσικές αποχρώσεις του ξύλου (καρυδιά, μαόνι, δρυς, τικ, τροπικό ξύλο, κοκκινόξυλο) και εφαρμόζεται μετά από υπόστρωμα  Η εφαρμογή γίνεται εύκολα με το ειδικό εργαλείο απομίμησης  ή με το ειδικό πινέλο τεχνοτροπίας S.430 και μετά από το υπόστρωμα ρυτινών Velatoura  


Αποχρώσεις : 6 φυσικές αποχρώσεις του ξύλου : καρυδιά  - μαόνι - δρυς  - τικ  - τροπικό ξύλο  - κοκκινόξυλο 


Στιλπνότητα : Σατινέ Eφαρμογή: Πινέλο, Ειδικό εργαλείο

Απόδοση : 6 - 8 τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο / στρώση. Απαιτούνται 2 στρώσεις

Αραίωση : Έτοιμο προς χρήση Xρόνος στεγνώματος: 6 ώρες

Xρόνος επαναβαφής: 24 ώρες  


Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.