-32%

Σπρέι για γλάστρες Terracotta Effectr Maston 400ml

7.50 
Αρχική Τιμή: 11.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Χρώμα Terracotta σε σπρέι δίνει την εμφάνιση και την αίσθηση του  ηλιοκαμένου πηλού σε οποιαδήποτε επιφάνεια.Χαρίζει στο αντικείμενο μια αυθεντική όψη σατινέ πήλινου εφέ με ανθεκτική επιφάνεια στις καιρικές συνθήκες.

Τιμή σε πόντους: 1250 πόντοι
Terracotta Effectr Maston
Σε Απόθεμα
+

Σπρέι εφέ Terracotta δίνει στη δημιουργία σας την εμφάνιση και την αίσθηση του  ηλιοκαμένου πηλού σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Εύκολο στη χρήση με καλή κάλυψη το σπρέι TERRACOTTA EFFECT είναι κατάλληλο για μέταλλο, ξύλο, πέτρα, τσιμέντο, πηλό, χαρτόνι, γυαλί και πλαστικά αντικείμενα γλαστρες κλπ. Χαρίζει στο αντικείμενο μια αυθεντική όψη σατινέ πήλινου εφέ με ανθεκτική επιφάνεια στις καιρικές συνθήκες και στις υπεριώδεις ακτίνες. Καταφέρνει σκληρότητα επιφάνειας συγκρίσιμη με οποιαδήποτε εξωτερική βαφή εξωτερικών χώρων.

Τώρα μπορείτε να αλλάξετε υφή στα τα παλιά σας αντικείμενα μεταμορφώνοντας τα σε πηλινα. Για απομίμηση σκουριάς χρησιμοποιήστε στο σπρέι εφέ σκουριάς.

Συνιστάται και είναι κατάλληλα για χομπίστες και επαγγελματίες, με ρύθμιση του ακροφυσίου τόσο για κάθετη όσο και για οριζόντια βαφή


Τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • Κάλυψη: 1-1,5 m2
  • Χρόνος στεγνώματος: 60 λεπτά, συνολική ξήρανση σε 24 ώρες
  • Χρόνος αναμονής για το δεύτερο χέρι 30 λεπτά.
  • Απόσταση ψεκασμού 25cm.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική