Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σύστημα ρητίνης χύτευσης οικολογικής 2 συστατικών με εφέ μεταλλικό A1 Creatives KIT Alfakem 300gr

40.NL.61
12.00 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Ρητίνης χύτευσης A1 Creatives με εφέ μεταλλικό ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, δημιουργήστε επιπλέον δικούς σας συνδυασμούς χρωμάτων σε χύτευση με Gold ή Sand Stone κτλ, δημιουργώντας μοναδικούς συνδυασμούς στις DIY κατασκευές σας.

Τιμή σε πόντους: 1280 πόντοι
 • Προβολη ολων των παραλλαγών ως λίστα
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

A1 Creatives με εφέ μεταλλικό είναι ένα έτοιμο προς χρήση σύστημα, που αποτελείται από ορυκτή σκόνη, ρητίνη με βάση το νερό και σκόνη. Αυτά ενώνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται ένα πολύ δυνατό αντικείμενο με εμφάνιση μεταλλική. Το A1Creatives βασίζεται στο νερό, είναι εύκολο στη χρήση και δεν περιέχει διαλύτες. Το A1Creatives έχει αναπτυχθεί για να χυθεί σε καλούπι (σιλικόνης) καθώς θα δημιουργήσει ένα αντίγραφο του καλουπιού με όλες τις λεπτομέρειες.

Διαθέσιμο σε έξι υπέροχα φινιρίσματα : Χαλκού , χρυσό , γρανίτη , πέτρας-άμμου , τσιμέντου, και εφέ σιδήρου.

Το A1Creatives αποτελείται από:100 γραμμάρια A1Creatives Bronze Liquid και  200 γραμμάρια A1Creatives Powder

Εφαρμογές σε:

 • Αρχιτεκτονική, εσωτερική και εξωτερική.
 • Ζωγραφική και γλυπτική.
 • Διακόσμηση & σκηνογραφία.
 • Πάνελ συγκολλημένα.
 • Αναπαραγωγή αντικειμένων.
 • Χύτευση.
 • Ανάπτυξη μοντέλου.
 • Κατασκευές καλουπώματος και την υποστήριξη των καλυμμάτων.
 • Επικάλυψη σε φελιζόλ.


Οδηγίες:

Προσδιορίστε την ποσότητα των A1Creatives που απαιτείται. Το σετ A1Creatives είναι αρκετό για περίπου 150 cl σε όγκο. Εάν χρειαστεί, μπορείτε να συνδυάσετε πολλά σετ A1Creatives. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα σκόνης χαλκού στο καλούπι με μια βούρτσα. Βεβαιωθείτε ότι το πλεόνασμα σκόνης αφαιρείται από το καλούπι, καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει παγίδευση αέρα.
Ανακινήστε καλά το υγρό και ρίξτε 1 μέρος υγρού (σε βάρος) σε ένα δοχείο ανάμιξης.
Βάλτε 2 μέρη σκόνης (σε βάρος) στο ίδιο δοχείο.
Ανακατέψτε το υγρό και τη σκόνη μέχρι να εξαφανιστούν όλα τα κομμάτια. Κανονικά, αυτό θα διαρκέσει από 30 έως 60 δευτερόλεπτα.
Ρίξτε περίπου το ήμισυ του μείγματος στο καλούπι και ανακινήστε ή χτυπήστε στις πλευρές του καλουπιού για να αφαιρέσετε τυχόν παγίδες αέρα. Για πιο περίπλοκα καλούπια προτείνουμε να περιστρέψετε το καλούπι αρκετό χρόνο για να δημιουργήσετε ένα στρώμα του μίγματος σε ολόκληρο το καλούπι και να αφαιρέσετε τυχόν πιθανές παγίδες αέρα. Μια εναλλακτική λύση είναι να βουρτσίζετε ένα πρώτο στρώμα του μίγματος στο καλούπι.
Γεμίστε το καλούπι με το υπόλοιπο μείγμα.
Περιμένετε μεταξύ 20 και 60 λεπτών για να ωριμάσει το A1Creatives. Χρησιμοποιήστε το υπόλειμμα από το δοχείο ανάμιξης για να επιβεβαιώσετε εάν το A1Creatives έχει σκληρύνει. Επεκτείνετε τον χρόνο αναμονής (για εύθραυστα αντικείμενα με αρκετές ώρες) εάν χρειάζεται. Αν αφήσετε το αντικείμενο για 24 ώρες στο καλούπι (μην αποσπάσετε) θα έχει ως αποτέλεσμα ένα πιο σκούρο φινίρισμα.
Απελευθερώστε το αντικείμενο A1Creatives από το καλούπι.
Μετά την τοποθέτηση του αντικειμένου σε μια επιφάνεια περιμένετε λίγο υγρό να απελευθερωθεί στην επιφάνεια καθώς η σκλήρυνση θα συνεχιστεί για τις επόμενες ώρες.

Μπορείτε να δημιουργήστε επιπλέον δικούς σας συνδυασμούς χρωμάτων, χρησιμοποιώντας συνδυαστικά διαφορετικά kit A1 Creatives. Για παράδειγμα η σκόνη σιδήρου ή χρυσού ή χαλκού μπορεί να εφαρμοστεί αρχικά στο καλούπι με πινέλο και από πίσω να κάνετε χύτευση με Α1 Creatives Concrete ή A1 Creatives Sand Stone κτλ, δημιουργώντας μοναδικούς συνδυασμούς


Ταξινόμηση σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕ 67/548 / ΕΟΚ ή 1999/45 / ΕΚ:
Δεν είναι επικίνδυνη ουσία ή μείγμα.
Στοιχεία ετικέτας:
Τιτλοφόρηση
Σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008 [CLP / GHS]: Δεν είναι επικίνδυνη ουσία ή μείγμα σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008

Brands
Alfakem
Απόχρωση
Εφέ χαλκού
Find similar
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
 • Συνδύασε το με...
 • Είδατε πρόσφατα
 • Bestsellers
 • Δημοφιλέστερα
 • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε