Χρώμα κιμωλίας για τοίχους Chalkwash Wallpaint Rust-Oleum με απαλό ματ φινίρισμα 1lt

250890
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 6000 πόντοι

Chalkwash Wallpaint άοσμο χρώμα κιμωλίας με βάση το νερό για βαφή σε τοίχους, δημιουργεί ένα εξαιρετικά ομοιόμορφο απαλό ματ φινίρισμα και δίνει τελικό αποτέλεσμα με πλούσιο μεταλλικό εφέ

36.00 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)
  • Προβολη ολων των παραλλαγών ως λίστα

Χρώμα κιμωλίας Chalkwash για τοίχους υψηλότερης ανθεκτικότητας στο νερό συγκριτικά με το παραδοσιακό χρώμα κιμωλίας με μεγαλύτερη αντοχή σε γρατζουνιές και ευκολότερη εφαρμογή.

To Chalkwash Wallpaint της αμερικάνικης εταιρίας Rust-Oleum® είναι ένα άοσμο χρώμα κιμωλίας με βάση το νερό για βαφή σε τοίχους, δημιουργεί ένα εξαιρετικά ομοιόμορφο απαλό ματ φινίρισμα και ένα τελικό αποτέλεσμα με πλούσιο μεταλλικό εφέ ξεθωριασμένης κιμωλίας (chalkwash) για εσωτερικούς τοίχους. Με το Chalkwash έχετε υψηλότερη ανθεκτικότητα στο νερό σε σύγκριση με το παραδοσιακό χρώμα κιμωλίας και έχει μεγαλύτερη αντοχή στις γρατζουνιές και πολύ πιο εύκολη εφαρμογή. Μεταμορφώνει εύκολα όλα τα αντικείμενα στο σπίτι σας δίνοντας σε κάθε έργο μια μοναδική εμφάνιση με vintage αίσθηση.

Χρησιμοποιήστε απευθείας πάνω στα περισσότερα υποστρώματα όπως σοβά, τούβλα, μπετόν κλπ.

Προετοιμασία: Πρώτα δοκιμάστε σε μια κρυφή επιφάνεια αφού βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή και στεγνή χωρίς βακτήρια. Χρησιμοποιήστε αντισηπτικό σαπούνι για να καθαρίσετε όλα τα ίχνη βακτηριδίων και ξεβγάλετε με νερό. Αν έχει χρησιμοποιηθεί κερί ή έλαιο πάνω στο αντικείμενο καθαρίστε την επιφάνεια με λευκό οινόπνευμα. Αν πρόκειτε να βάψετε πάνω σε σκληρή ή γυαλιστερή επιφάνεια ή επιφάνεια που έχει βαφτεί ξανατρίψτε την επιφάνεια πριν την εφαρμογή.

Εφαρμογή: Ανακατέψτε καλά πριν την χρήση. Η πρώτη στρώση πρέπει να γίνει με βούρτσα η ρολό. Αν χρησιμοποιήσετε βούρτσα επιλέξτε μια μεγάλη απαλή με μέγεθος 10εκ. Απλώστε την δεύτερη στρώση με σταυρωτό τρόπο για να δημιουργήσετε το μεταλλικό εφέ σαν ξεθωριασμένη κιμωλία. Οι πιο μακριές χεριές δημιουργούν πιο απαλό αποτέλεσμα ενώ οι πιο κοντές πιο έντονο. Η θερμοκρασία εφαρμογής πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τους 10ºC.

Στρώση: Μέχρι 11m²/L ανά στρώση. Η στρώση μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον τρόπο και τον ρυθμό εφαρμογής και ανάλογα το πόσο πορώδης είναι η επιφάνεια.

Χρόνος στεγνώματος: Απαλό στέγνωμα σε μία ώρα. Σκληρό στέγνωμα σε τέσσερις ώρες. Επαναβαφή μετά από τέσσερις ώρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να μην χρησιμοποιείται απευθείας σε μεταλλικές επιφάνειες καλύτερα να χρησιμοποιηθεί αστάρι για μέταλλα αν είναι αναγκαίο. Δεν είναι προϊόν για να καλύψετε λεκέδες. Μην χρησιμοποιείτε σκληρά καθαριστικά για να καθαρίσετε την επιφάνεια που έχει βαφεί με το προϊόν προτιμήστε καλύτερα ένα υγρό πανί. 

Οι αποχρώσεις Green Grey & Tuscan olive green διαθέσιμες μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Χαρακτηριστικά 

  • Εύκολη εφαρμογή
  • Κάλυψη με ένα πέρασμα στις περισσότερες επιφάνειες
  • Μόνο για εσωτερική χρήση
  • Κάλυψη:  11m² δοχείο του 1lt.
  • Ματ βελούδινο απαλό φινίρισμα με πλούσιο μεταλλικό εφέ ξεθωριασμένης κιμωλίας
  • Διατίθεται σε 8 επιλεγμένες αποχρώσεις 

Brands:
RUST-OLEUM
Απόχρωση:
Terracotta (Κεραμιδί)

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε