Χρώμα κιμωλίας Veritas οικολογικό 750ml

Δείτε τα ΝΕΑ χρώματα του 2018 για νέες vintage δημιουργίες. Δώστε την τέλεια αντικέ εμφάνιση στις DIY κατασκευές σας.

15.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Χρώμα κιμωλίας με βάση το νερό Veritas, ιδανικό για παλαιώσεις επίπλων και αντικειμένων ακόμα και τοίχων. Το Chalk Paint Veritas δημιουργεί πλήθος διακοσμητικών εφέ και διχρωμίες σε στιλ vintge, chabby chic.


Τιμή σε πόντους: 2500 πόντοι
Χρώμα κιμωλίας Veritas 750ml
Σε Απόθεμα
+

Χρώμα κιμωλίας Veritas με βάση το νερό, άοσμο, με βελούδινο φινίρισμα. Με το χρώμα κιμωλίας μπορείτε να δημιουργήσετε πλήθος διακοσμητικών εφέ και διχρωμίες σε στιλ vintge, chabby chic κλπ. Ιδανικό για παλαιώσεις επίπλων και αντικειμένων ακόμα και τοίχων.

Το Veritas Chalk Paint είναι έτοιμο για χρήση, απλά το χρωματίζετε στην απόχρωση που επιθυμείτε ή διαλέγετε κάποια από τις έτοιμες αποχρώσεις που προτείνουμε. Εφαρμόζεται πάνω από οποιαδήποτε επιφάνεια, ξύλο, μέταλλο, γυαλί, χαρτόνι (βαμμένη, βερνικομένη, γυμνή, κτλ.) είναι εύκολο στην χρήση, στεγνώνει γρήγορα και καλύπτει τέλεια.Εφαρμόζεται με πιινέλο για chalk paint

Όταν η επιφάνεια που έχει βαφτεί με χρώμα κιμωλίας Palesse στεγνώσει είναι απαραίτητο το τελείωμα, με μια στρώση κερί, για τις τεχνοτροπίες με Chalk Paint, καθώς δίνει την τέλεια ρετρό εμφάνιση στις DIY κατασκευές σας ή τελειώστε με ένα ματ βερνίκι νερού για να προστατεύει το χρώμα.

Χαρακτηριστικά:

Φινίρισμα: Ματ

Κάλυψη: 12 m2/λίτρο 

Χρόνος στεγνώματος: 20'

Επαναβαφή: Σε 6 ώρες

Εφαρμογή: Ρολό, Πινέλο, Πιστόλι βαφής

Αραίωση: Ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα

Συσκευασία: 750ml


Επιλέξτε από τις έτοιμες αποχρώσεις . Προσοχή! για τις αποχρώσεις που βλέπετε στο χρωματολογιο και δεν υπάρχουν στις επιλογές να τις προσθέσετε γράψτε μας τον κωδικό στο πεδίο παρατηρήσεις και θα σας βγάλουμε το χρώμα που θέλετε

.


Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική