Ακρυλικό χρώμα νερού με πλούσια μεταλλική αποχρώση Polyvine Metallic 500ml

24.50 
Σύντομη Περιγραφή:

Polyvine Metallic Paint χρησιμοποιείται από διακοσμητές καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο, με μοναδικό μείγμα λεπτών σωματιδίων μεταλλικής λάμψης και σκληρού πολυμερούς έχει καλές ιδιότητες πλυσιματος , δίνοντας ένα εξαιρετικά σκληρό, υψηλής ποιότητας γυαλιστερό φινίρισμα.


Τιμή σε πόντους: 4083 πόντοι
0904197
+

Ακρυλικό χρώμα νερού  Polyvine Metallic σε πλούσιες μεταλλικές αποχρώσεις. Εφαρμόζεται εύκολα και απλώνεται ομοιόμορφα προσδίδοντας μεταξένιο μεταλλικό φινίρισμα σε πλήθος επιφανειών. Με extra αντοχή, ανθεκτικότητα στο νερό και στη ζέστη, υψηλή UV προστασία, εντυπωσιακό μεταλλικό φινίρισμα  Εσωτερικά και εξωτερικά, εφαρμόζεται σε τοίχους, γύψινα, κορνίζες, έπιπλα, διακοσμητικά, χειροτεχνίες, μεταλλικά αντικείμενα, κάγκελα, πόρτες.

Εργαλεία εφαρμογής: Πινέλο/ ρολό/ πιστόλι

Χαρακτηριστικά

 • Εύκολη εφαρμογή
 • Πλούσιο χρώμα
 • Αντοχή στο νερό και στη ζέστη
 • Ανθεκτικότητα στη συχνή χρήση
 • UV προστασία
 • Μεταξένιο φινίρισμα
 • Σε 6 αποχρώσεις antique gold , bright gold ,  pale gold ,  copper ,  silver , pewter (γκρι μεταλλικό)

Προετοιμασία επιφάνειας: Βεβαιωθείτε ότι όλες οι επιφάνειες είναι καθαρές, στεγνές και απαλλαγμένες από σκουριά και σκόνη. Δοκιμάζετε πάντα το προϊόν σε ένα μικρό κομμάτι πριν το εφαρμόσετε σε όλη την επιφάνεια. Εφαρμογή σε πορώδεις ή μη πορώδεις επιφάνειες: Σφραγίστε πρώτα την επιφάνεια με κατάλληλο αστάρι. Εφαρμογή σε βαμμένες επιφάνειες: Τρίψτε ελαφρά την επιφάνεια πριν την εφαρμογή. Εφαρμογή σε σιδηρούχα μέταλλα: Σφραγίστε με το κατάλληλο αντιδιαβρωτικό αστάρι.

Για εφαρμογή σε μέταλλα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βάση σε παρόμοιο χρώμα  για να αυξήσει την καλυπτικότητα. Βεβαιωθείτε ότι  το προϊόν είναι καλά αναμεμειγμένο. Εφαρμόστε 2 με 3 στρώσεις με πινέλο καλής ποιότητας. Μετά την εφαρμογή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πινέλο για να διορθώσετε γραμμές από το πινέλο ή ρολό. Όταν εφαρμόζετε σε γυμνό ξύλο, τρίψτε ελαφρά μετά την πρώτη στρώση ώστε να απομακρύνετε ρητίνες του ξύλου.

Απόδοση: 10 m2/L
Καθαρισμός Εξοπλισμου: Νερό
Χρόνος στεγνώματος: 2 ώρες αναλόγως την θερμοκρασία. 
Επαναβαφή: 4 ώρες

Brands:
Polyvine

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.