Έτοιμοι για καλοκαιρινές διακοπές;

03/07/2020
καλοκαιρινές διακοπές

Μετά από τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε λόγο του COVID-19, ήρθε επιτέλους η στιγμή να επισκεφτούμε την παραλία και να απολαύσουμε την δροσιά της θάλασσας, να κάνουμε τα μπάνια μας, την ηλιοθεραπεία μας, διαβάζοντας το αγαπημένο μας βιβλίο παρέα με το αγαπημένο μας ρόφημα ξαπλωμένοι στον ήλιο αφού έχουμε βάλει αντηλιακό πρώτα πάνω από όλα η προστασία.

Πριν  ξεκινήσετε όμως κάντε ένα τσεκάρισμα για να δείτε εάν έχετε πάρει ότι χρειάζεστε. Αν έχεις φτιάξει ήδη την τσάντα θαλάσσης άνοιξε και δες τι λείπει.

Μαγιό, γυαλιά,πετσέτα εντάξει, όμως υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί σου!

Καθαρισμός και απολύμανση 100%

Ξεκινάμε από τα απλά αλλά παρά πολύ σημαντικά!

Ένα από αυτά λοιπόν είναι η απολύμανση.

Η προστασία από μικρόβια και άλλους παθογόνους μικροοργανισμούς καθώς και του ιού COVID-19, είναι απαραίτητη για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Ειδικά για την παραλία και γενικά στις διακοπές, επισκεπτόμαστε εστιατόρια, καταστήματα με σουβενίρ και ερχόμαστε σε επαφή με πολλά πράγματα και ανθρώπους, έπειτα ασυναίσθητα ακουμπάμε, πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό πράγματα που μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία μας αν δεν έχουν απολυμανθεί σωστά.

Σίγουρα δεν είναι μια περίοδος για να κολλήσουμε κάποια ασθένεια και να ταλαιπωρηθούμε.

Η καλύτερη δυνατή λύση με στέγνωμα σε τρία δευτερόλεπτα μονο για όλα τα παραπάνω είναι ο συχνός καθαρισμός των επιφανειών και των αντικειμένων που ερχόμαστε σε επαφή αλλά και των χεριών μας με 100% αλκοόλη όπως θα βρείτε στο Surface cleaner της Pinty Plus.

 

Με την μορφή σπρέι ο καθαρισμός και απολύμανση γίνονται αποτελεσματικά, καθώς το σπρέι εισχωρεί στα πιο δύσκολα σημεία εκεί που δεν μπορούν να εισχωρήσουν άλλα κοινά απολυμαντικά.

Πλέον θα μπορείτε να είστε ήσυχοι κάθε φορά που ακουμπάτε ένα ATM για να βγάλετε χρήματα, κέρματα, πόμολα πόρτας, τιμόνι αυτοκινήτου με την χρήση απολυμαντικού σπρέι 100% αλκοόλης χωρίς να αφήνει ορατά υπολείμματα απλώς απλώστε το σπρέι και περιμένετε μέχρι να εξατμιστεί και είστε έτοιμοι για της περιπέτειες σας ασφαλείς και υγιείς.

Τώρα αν σας ανησυχεί η μεταφορά του προϊόντος στην παραλία μην ανησυχείτε υπάρχει και σε πρακτική συσκευασία τσέπης για εύκολη χρήση οπουδήποτε.

Δείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα προστασίας εδώ.

Διατήρηση φαγητών και ροφημάτων πάντα φρέσκα

Αν η επιλογή σου για καλοκαιρινές διακοπές είναι σε κάποιο οργανωμένο camping όπου χρησιμοποιούν κοινόχρηστα ψυγεία τότε σίγουρα θα χρειαστείς το δικό σου φορητό ψυγείο για να είσαι άνετος με την οικογένεια σου σε κάθε σας εξόρμηση στην παραλία.

Εάν βέβαια έχετε κλείσει σε ξενοδοχείο τις διακοπές σας πάλι ένα φορητό ψυγείο θα σας λύσει τα χέρια, γιατί εκεί θα έχεις το νερό σου κρύο και τα φρούτα σου δροσερά και φρέσκα και σίγουρα αν σας κάνει κέφι και μια παγωμένη μπύρα στην παραλία τότε αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα γιατί το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε το χέρι.

 

Ένα φορητό ψυγείο ή ένα ηλεκτρικό φορητό ψυγείο με υποδοχή 12 V π.χ. για τον αναπτήρα αυτοκινήτου ψύχει μέχρι και 20 °C κάτω από τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, δεν είναι μιας χρήσης οπότε αποτελεί μια μακροχρόνια επένδυση και όχι μια λύση της στιγμής.

Εκτός από χρήση σε παραλία, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις  για να βάλεις πάγο για ένα ψήσιμο με την παρέα ή ένα πάρτι γενεθλίων ακόμα και για ένα χαλαρωτικό πικνίκ με την οικογένεια σου σε ένα πάρκο.

Προστασία από τον ήλιο κάθε στιγμή

Αποφύγετε την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και προστατέψετε τον εαυτό σας από τις βλαβερές ακτίνες, που αποτελούν παράγοντα επιτάχυνσης γήρανσης του δέρματος, ρυτίδων και τον σχηματισμό κηλίδων στην επιδερμίδα.

Προτιμήστε την σκιά και περιορίστε την έκθεση στον ήλιο, με ένα σκίαστρο που διαθέτει UV προστασία για μεγίστη αντοχή, ανθεκτικό στον ήλιο και στην βροχή, ιδανικό για τέτοιες περιπτώσεις.

 

Στήστε το στην παραλία μπείτε από κάτω ανοίξτε τις καρέκλες καθίστε αναπαυτικά, βγάλτε από το φορητό ψυγείο το αγαπημένο σας ρόφημα και απολαύστε τον χρόνο σας στην παραλία προστατευμένοι από τον ήλιο.

Σίγουρα όμως ακόμα και υπό σκιά η υπεριώδης ακτινοβολία καταφέρνει να περάσει και να έρθει σε επαφή με το δέρμα μας οπότε δεν ξεχνάμε να φορέσουμε το αντηλιακό μας, γυαλιά ηλίου και καπέλο.

Ηλιακό φωτιστικό για όλες τις διαθέσεις.

Είτε κάνετε διακοπές στην παραλία η στην αυλή του σπιτιού σας, ένα ηλιακό φωτιστικό εκτός από ένα υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα θα δώσει και φως στην νύχτα σας θα σας φτιάξει την διάθεση και όλα αυτά με οικονομικό τρόπο καθώς δουλεύει με το φως του ηλίου.

Έτσι δεν θα επιβαρυνθείτε με έξτρα έξοδα στον λογαριασμό ρεύματος.

 

Ακόμα είναι εύκολο να τοποθετηθούν οπουδήποτε μέσα στην άμμο, σε γλάστρες, στον κήπο οπουδήποτε υπάρχει μαλακή επιφάνεια. Επίσης μπορείτε να κρεμάσετε πάνω σε φράχτη ή να τα τοποθετήσετε και πάνω στο τραπέζι.


Καλή επιτυχία!


Δείτε ακόμα:

- Πως να μετατρέψετε μια ρόδα ποδηλάτου σε Ρολόι Τοίχου.

- ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ! Βάψιμο μεταλλικών καγκέλων