Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σπρέι βαφής κινητήρα θερμοανθεκτικό μαύρο με βάση σιλικόνη Chamaleon Engine paint 400ml

26603
8.50 
7.60 
Κερδίζετε: 0.90 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 811 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Νέο ENGINE PAINT σπρέι θερμοανθεκτικό έχει εξαιρετική πρόσφυση, απλώνεται εύκολα σε δυσπρόσιτα σημεία και έχει καλή κάλυψη. Η καινοτομία του είναι ένα σπρέι βαφής με βάση τη σιλικόνη που είναι ανθεκτικό στη θερμότητα έως και 300 °C.

Χρώμα θερμοκρασίας σπρει Engine paint της Chamaleon προϊόν φανοποιίας αυτοκινήτου βαφής γενικά ένα ειδικό σπρέι θερμοανθεκτικό χρώμα με βάση τη σιλικόνη για το βαφή και προστασία κινητήρων στο αυτοκίνητο ή στη μηχανή. Κατάλληλο και για όλες τις άλλες επιφάνειες που εκτίθενται στη θερμότητα. Πολύ καλή ποιότητα και με ιδιότητες όπως: Πολύ καλή πρόσφυση, γρήγορο στέγνωμα, καλή κάλυψη, καλή ροή, πολύ καλό γέμισμα.Προστατεύει από την υγρασία και τη βρωμιά που έχει στους κινητήρες, απαλλαγμένο από χρωστικές ουσίες που αποτελούνται από βαρέα μέταλλα και αέρια που θεωρούνται επιβλαβή για τα σύννεφα του όζοντος.

Η απόφαση να βάψετε τον κινητήρα ενός αυτοκινήτου μπορεί να έχει διάφορους λόγους. Για ορισμένους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, η αισθητική είναι εξαιρετικά σημαντική. Άλλοι προετοιμάζουν ειδικά τον κινητήρα για εκθέσεις αυτοκινήτων, αλλά τις περισσότερες φορές ο λόγος για να βάψετε τον κινητήρα ενός αυτοκινήτου είναι για να τον προστατέψετε από βρωμιά και διάβρωση.

Χαρακτηριστικά :

  • Ειδικό θερμοανθεκτικό χρώμα με βάση τη σιλικόνη για τη διακόσμηση και την προστασία των κινητήρων
  • Πολύ καλή πρόσφυση
  • Προστατεύει από την υγρασία και τη βρωμιά
  • Κατάλληλο και για όλες τις άλλες επιφάνειες που εκτίθενται στη θερμότητα
  • Σε δυο χρώματα Μαύρο ματ και ασημί γυαλιστερό.

Το σπρέι βαφής κινητήρα εφαρμόζεται σε κρύες επιφάνειες. 24 ώρες μετά εφαρμογή, το υλικό πρέπει να προψηθεί στους 160° - 200°C για περίπου. 45 λεπτά, για να μπορέσει η βαφή εκτελέσει τη λειτουργία της. Μην προψήσετε στο χαμηλότερο θερμοκρασίες από τις αναγραφόμενες.  Σε χαμηλές θερμοκρασίες, προθερμάνετε την μηχανή σε θερμοκρασία 20 - 25°C. Μπορει να χρησιμοποιηθει και σε άλλες πηγές θερμότητας όπως εξατμισεις, θερμάστρες, τζάκια, σόμπες, ηλιακό φως, θερμαινόμενες επιφάνειες κ.λπ. Μην εφαρμόζετε με παρουσία υπερβολικής υγρασίας και σε θερμοκρασίες κάτω των 15° C. 


Οδηγίες χρήσης:

Χρησιμοποιήστε το κουτί στους 20 - 25° C, ανακινήστε το κουτί για λίγα λεπτά, ψεκάστε σε απόσταση περίπου. 20/25 εκ. από την επιφάνεια που πρόκειται να υποβληθεί σε επεξεργασία διατηρώντας είναι κατακόρυφο. Για να επιτύχετε ομοιόμορφη εφαρμογή του προϊόντος, Συνιστάται να ανακινείτε περιστασιακά το δοχείο κατά τη χρήση. Εφαρμόστε σε ελαφριά, σταυρωτά περάσματα, πρώτα κάθετα και μετά οριζόντια.


Δηλώσεις επικινδυνότητας:

Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.
 Εικονογράμματα κινδύνου 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις επικινδυνότητας H222-H229 Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. H315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H336 Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δηλώσεις προφυλάξεων P210 Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. P251 Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P405 


Brands
CHAMÄLEON
Χρώμα
Μαύρο
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
  • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε