Σαμπουάν αφρού αυτοκινητού snow foam auto wash cleanser Chemical guys 473ml

18.20 
Σύντομη Περιγραφή:

Ανώτερης ποιότητας snow foam auto wash καθαριστικός αφρός με προηγμένη τεχνολογία αφρισμού σαπουνάδας. Ιδανικό για πλύσιμο με πιεστικό .Ξεπλένεται εύκολα χωρίς υπολείμματα. Ασφαλές για κερωμένες επιφάνειες. Αφαιρεί βρωμιές και διάφορα υπολείμματα.

Τιμή σε πόντους: 3034 πόντοι
snow foam auto wash cleanser Chemical guys
Σε Απόθεμα
+

Σαμπουάν αυτοκινήτου αφρού Honeydew snow foam υψηλής τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δημιουργεί άφθονα καθαριστικό αφρό , για να λιπαίνει την επιφάνεια ώστε να αποφευχθεί το γρατσούνισμα κατά το πλύσιμο. Στο πλύσιμο του αυτοκινήτου με το snow foam, εξαλείφετε τη βρωμιά και τους ρύπους του περιβάλλοντος, ταυτόχρονα μένει η επιφάνεια αρκετά απαλή τόσο στο χρώμα όσο και σε όλες τις κερωμένες και βερνικωμένες επιφάνειες. Η ουδέτερη με το pH φόρμουλα απομακρύνει τη βρωμιά από το χρώμα, όπου μπορεί να ξεπλυθεί με το σφουγγάρι πλυσίματος  με ασφάλεια.

Το HoneyDew Snow Foam της Chemical guys έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές σε όλες τις επιφάνειες του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων, του καουτσούκ, του βινυλίου, του γυαλιού και των πλαστικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φινιρίσματα τζελ, καθώς και σκάφη, RV και τζετ σκι.Το μυστικό για τις δυνατότητες λεπτομερούς υψηλής απόδοσης του Honeydew Snow Foam βρίσκεται στη χημεία. Το ακατάλληλο πλύσιμο προκαλεί γρατζουνιές και σημάδια στροβιλισμού που θαμπώνουν τα χρώματα. Προκειμένου να φτάσουμε το Honeydew Snow Foam στο επόμενο επίπεδο, η εταιρές ανέπτυξε  premium πολυμερή και υπερ-επιφανειοδραστικά που απελευθερώνουν βρωμιά, σκόνη και συντρίμμια επιτρέποντάς τους επιτυρεποντας τους να ξεπλυθούν απλώς χωρίς γρατσουνιές!

Σημαντικές σημειώσεις:

Ξεκινάτε πάντα πλένοντας πρώτα τα  ελαστικά και τους τροχούς.
Μην χρησιμοποιείτε το ίδιο νερό πλυσίματος στο χρώμα του αυτοκινήτου σας με τα ελαστικά και τους τροχούς σας. Πλένετε
πάντα το όχημα όταν η επιφάνεια είναι δροσερή. Προσοχή - κατασκευασμένο για επαγγελματίες. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Εάν απαιτείται πρώτη βοήθεια κατά τη χρήση αυτού του προϊόντος, ανατρέξτε στην ετικέτα του προϊόντος για περαιτέρω οδηγίες και επικοινωνήστε αμέσως με έναν γιατρό. 

  • Μετατρέψτε οποιοδήποτε πλύσιμο αυτοκινήτου σε πάρτι αφρού.
  • Καλύψτε το αυτοκίνητό σας σε δισεκατομμύρια φυσαλίδες καθαρισμού.
  • Απελευθερώστε και οδηγήστε απαλά τη βρωμιά χωρίς κόπο.
  • Πηγαίνετε τις εβδομαδιαίες πλύσεις στο επόμενο επίπεδο τελειότητας.
  • Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ   CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008

Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 


Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.