Γάντι πλυσίματος μικροΐνών Three way wash mitt Chemical Guys

14.90 
Σύντομη Περιγραφή:

Μαλακό γάντι  πλυσίματος της Chemical Guys με 3 επιφάνειες για εφαρμογή προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου και παχύ για ασφαλή εφαρμογή detailing στο εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου..


Τιμή σε πόντους: 2484 πόντοι
Three way wash mitt MIC 494 Chemical Guys
Σε Απόθεμα
+

Μαλακό γάντι πλυσίματος μικροΐνών της Chemical Guys σαν 3 ξεχωριστά εργαλεία πλυσίματος αυτοκινήτου σε ένα προϊόν εύκολης πρόσφυσης,  για τον καθαρισμό κάθε περιοχής του αυτοκινήτου σας κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε πλυσίματος , διατηρώντας ταυτόχρονα το χέρι σας καθαρό και στεγνό.
Κάντε απαλό μασάζ για να φύγει η βρωμιά και η σκόνη που είναι πάνω στο αυτοκίνητό σας. Αναποδογυρίστε το γάντι για να τρίψετε απαλά τη βαριά βρωμιά από βαφές, μέταλλα, γυαλί και ανθεκτικές πλαστικές επιφάνειες με την ύφανση μικροϊνών μικρής στοίβας. Έχετε  πιτσιλιές, ρετσίνι, πίσσα; Γυρίστε το Three-Way Mitt στο πλάι και τρίψτε απαλά με το μαλακό πλέγμα καθαρισμού. 

Χρησιμοποιηστε τις κίτρινες και γκρίζες πλευρές για χρώμιο, μέταλλο, τζάμι και πλαστικά. Χρησιμοποιηστε το Bug Mesh για να καθαρίσετε απαλά πιτσιλιές, ρετσίνι, πίσσα, από ευαίσθητες περιοχές. 


  • Γάντι πλυσίματος μικροϊνών υψηλής ποιότητας για την αποφυγή μικρών γρατζουνιών.
  • Τρεις ξεχωριστές επιφάνειες πλυσίματος για κάθε λεπτομέρεια.
  • Πλένεται στο πλυντήριο.
  • Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ   
Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.