Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Αρωματικό αυτοκινήτου New Car Smell Chemical Guys

AIR10104
Τιμή σε πόντους: 992 πόντοι

Αποσμητικά αρωματικό αυτοκινήτου New Car Smell Premium. Αν δεν θέλετε ένα αποσμητικό που μυρίζει πεύκο ή μέντα και κάλυψη δυσάρεστων οσμών έως την ενθάρρυνση της προσοχής από μέλη του αντίθετου φύλου , New Car Smel. Μία από τις μεγαλύτερες χρήσεις, ωστόσο, είναι αυτή της αρωματοθεραπείας ή την αποτελεσματική βελτίωση της κατάστασης του νου και του σώματος.

9.30 
In stock
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)
Αγόρασε μαζί πιο φτηνά
=
Συνολική τιμή καταλόγου19.10 €
Τιμή για όλα18.10 €

Αποσμητικό αυτοκινήτου New Car Smell της Chemical Guys όχι μόνο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές, αλλά στοχεύει τα βακτήρια που προκαλούν αυτές τις μυρωδιές. Μυρίζει σαν ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο! Φρεσκάρει τις ταπετσαρίες, τα καθίσματα, τα πατάκια.Φρεσκάρει τον αέρα και καταστρέφει τις οσμές στην πηγή τους, 3αποτρέπει την εμφάνιση των νέων οσμών με την πάροδο του χρόνου.

To New Car Smell με βάση το νερό δεν λεκιάζει υφάσματα ,  χαλιά ή ταπετσαρίες. Εξαλείφει τις οσμές τις σκοτώνει στην πηγή τους λειτουργώντας ως αποσμητικό καθώς και αποσμητικό χώρου.

Για το αυτοκίνητο, το γραφείο, το ντουλάπι, το σπίτι, τροχόσπιτο, σκάφος και οπουδήποτε υπάρχουν κακές οσμές.Το New Car Smell καθαρίζει τις μυρωδιές από οποιοδήποτε αυτοκίνητο, φορτηγό, SUV, σπίτι ή γραφείο. Απομακρύνετε τις άσχημες μυρωδιές του κλιματιστικού, τις ιδρωμένες μυρωδιές τσαντών γυμναστικής, τα μαγειρικά σκεύη με μόνο δύο γρήγορους ψεκασμούς.

Πάρτε χρόνια από τη ζωή του παλιού σας αυτοκινήτου , και  ξαναζήστε τον ενθουσιασμό σαν να αγοράσετε ένα νέο αυτοκίνητο


Διατίθεται σε 2 συσκευασίες:  New Car Smell 118ml και 473ml


Γιατί να αγοράσετε αυτό το προϊόν;
▶  Τα αρώματα με βάση το νερό δεν λεκιάζουν υφάσματα , χαλιά ή ταπετσαρίες.
▶  Εξαλείφει τις οσμές και μειώνει τις νέες οσμές με την   πάροδο του χρόνου
▶  Συμπυκνωμένο: μπορεί να αραιωθεί με έως και 2 γαλόνια αποσταγμένου νερού
▶  Διαμορφωμένο ώστε να διαρκεί 5 φορές περισσότερο από τα συμβατικά αποσμητικά χώρου αυτοκινήτου . 

▶  Το λεπτό άρωμα  διαρκεί για εβδομάδες

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑCLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008
Επισήμανση σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1272/2008. Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.

 Εικονογράμματα κινδύνου
 
Προειδοποιητική λέξη Κίνδυνος Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: τολουόλιο οξικός n-βουτυλεστέρας Δηλώσεις προφυλάξεων: P101: Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα P102: Μακριά από παιδιά P261: Αποφεύγετε να αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/σταγονίδια/ατμούς/εκνεφώματα P264: Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό P280: Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο P301+P330+P331: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Ξεπλύνετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό P304+P340: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή P305+P351+P338: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετεH315 Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H361d Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο.
Brands
Chemicalguys
Βάρος
118ml
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε