Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σαμπουάν αφρού αυτοκινητού snow foam auto wash cleanser Chemical guys 473ml CWS11016

CWS11016
In stock
Τιμή σε πόντους: 3034 πόντοι

snow foam auto wash σαμπουαν με προηγμένη τεχνολογία αφρισμού σαπουνάδας. Ιδανικό για πλύσιμο με πιεστικό .Ξεπλένεται εύκολα χωρίς υπολείμματα. Ασφαλές για κερωμένες επιφάνειες. Αφαιρεί βρωμιές και διάφορα υπολείμματα.

Σαμπουάν αυτοκινήτου   αφρού  Honeydew snow foam  υψηλής τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δημιουργεί άφθονα καθαριστικό αφρό , για να λιπαίνει την επιφάνεια ώστε να αποφευχθεί το γρατσούνισμα κατά το πλύσιμο. Στο πλύσιμο του αυτοκινήτου με το snow foam,...
18.20 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Σαμπουάν αυτοκινήτου αφρού Honeydew snow foam υψηλής τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δημιουργεί άφθονα καθαριστικό αφρό , για να λιπαίνει την επιφάνεια ώστε να αποφευχθεί το γρατσούνισμα κατά το πλύσιμο. Στο πλύσιμο του αυτοκινήτου με το snow foam, εξαλείφετε τη βρωμιά και τους ρύπους του περιβάλλοντος, ταυτόχρονα μένει η επιφάνεια αρκετά απαλή τόσο στο χρώμα όσο και σε όλες τις κερωμένες και βερνικωμένες επιφάνειες. Η ουδέτερη με το pH φόρμουλα απομακρύνει τη βρωμιά από το χρώμα, όπου μπορεί να ξεπλυθεί με το σφουγγάρι πλυσίματος  με ασφάλεια.

Το HoneyDew Snow Foam της Chemical guys έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλές σε όλες τις επιφάνειες του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων, του καουτσούκ, του βινυλίου, του γυαλιού και των πλαστικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φινιρίσματα τζελ, καθώς και σκάφη, RV και τζετ σκι.Το μυστικό για τις δυνατότητες λεπτομερούς υψηλής απόδοσης του Honeydew Snow Foam βρίσκεται στη χημεία. Το ακατάλληλο πλύσιμο προκαλεί γρατζουνιές και σημάδια στροβιλισμού που θαμπώνουν τα χρώματα. Προκειμένου να φτάσουμε το Honeydew Snow Foam στο επόμενο επίπεδο, η εταιρές ανέπτυξε  premium πολυμερή και υπερ-επιφανειοδραστικά που απελευθερώνουν βρωμιά, σκόνη και συντρίμμια επιτρέποντάς τους επιτυρεποντας τους να ξεπλυθούν απλώς χωρίς γρατσουνιές!

Σημαντικές σημειώσεις:

Ξεκινάτε πάντα πλένοντας πρώτα τα  ελαστικά και τους τροχούς.
Μην χρησιμοποιείτε το ίδιο νερό πλυσίματος στο χρώμα του αυτοκινήτου σας με τα ελαστικά και τους τροχούς σας. Πλένετε
πάντα το όχημα όταν η επιφάνεια είναι δροσερή. Προσοχή - κατασκευασμένο για επαγγελματίες. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Εάν απαιτείται πρώτη βοήθεια κατά τη χρήση αυτού του προϊόντος, ανατρέξτε στην ετικέτα του προϊόντος για περαιτέρω οδηγίες και επικοινωνήστε αμέσως με έναν γιατρό. 

  • Μετατρέψτε οποιοδήποτε πλύσιμο αυτοκινήτου σε πάρτι αφρού.
  • Καλύψτε το αυτοκίνητό σας σε δισεκατομμύρια φυσαλίδες καθαρισμού.
  • Απελευθερώστε και οδηγήστε απαλά τη βρωμιά χωρίς κόπο.
  • Πηγαίνετε τις εβδομαδιαίες πλύσεις στο επόμενο επίπεδο τελειότητας.
  • Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ   


Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε