Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Κερί σπρέι αυτοκινήτου Quik Wax A1624 Meguiar's 710ml

A1624
In stock
Τιμή σε πόντους: 1488 πόντοι

Το κερί αυτοκινήτου Quik Wax συντηρεί την προστασία του κερώματος για εβδομάδες. Ψεκάστε και σκουπίστε. Αντανακλάσεις στο χρώμα με μεγάλη στιλπνότητα και εκθαμβωτική λάμψη. Δεν ασπρίζει τα πλαστικά τριμ.

13.95 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Γυαλιστική αλοιφή κερί αυτοκινήτου Quik Wax σε σπρέι, με νέα ειδική σύνθεση που εφαρμόζεται όσο στεγνώνετε προσφέροντας μεγάλη στιλπνότητα με εκθαμβωτική γυαλάδα. Απλά ψεκάστε και σκουπίστε. Το κερί Quik Wax A1624 δίνει βάθος και σκούρες αντανακλάσεις στο χρώμα του αυτοκινήτου χωρίς να ασπρίζει τα πλαστικά μέρη και μπορεί να εφαρμοστεί σε πλήρη έκθεση στον ήλιο συντηρώντας την προστασία του κερώματος.


Χρήση σε υγρή ή στεγνή επιφάνεια με την Πετσέτα μικροϊνών αυτοκινήτου Supreme Shine X2010 Meguiar's 40x60cm. Ασφαλές σε βερνίκια & γυαλιστερά χρώματα. ΟΧΙ σε ματ ή σατινέ φινιρίσματα.

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ
CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008

Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 
Συµπληρωµατικές δηλώσεις κινδύνου: EUH208 Περιέχει Μίγµα 5-χλωρο-2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης και 2-µεθυλο-2Hισοθειαζολ-3-όνης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Συστατικά κατά (EU) No 528/2012 για τα βιοκτόνα προϊόντα: Περιέχει ένα βιοκτόνο προϊόν : Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1).Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. 
Brands:
Meguiar's

Quik Wax Κερί αυτοκινήτου (a1624_a1616_msds_gr_16_6_17_1.pdf, 155 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε