Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Γυαλιστική αλοιφή κερί HB 807 BODY SEAL POLISH 200ml

8070300010
7.10 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Η HB BODY 807 (Seal polish) είναι το τελικό βήμα που απαιτείται κατά τη διαδικασία του γυαλίσματος του αυτοκινήτου. Αφαιρεί τις μικρές ατέλειες της επιφάνειας, δίνει ένα τέλειο υδροφοβικό φινίρισμα.

Τιμή σε πόντους: 758 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

.

Μια υψηλής ποιότητας ψιλή αλοιφή για το γυάλισμα του αυτοκινήτου. Η HB BODY 807 (Seal polish) είναι το τελικό βήμα που απαιτείται κατά τη διαδικασία του γυαλίσματος. Με ένα βήμα μπορεί να γυαλίσει και να σφραγίσει την επιφάνεια. Χωρίς σιλικόνη. Αφαιρεί τις μικρές ατέλειες της επιφάνειας, δίνει ένα τέλειο υδροφοβικό φινίρισμα. Eφαρμόζεται πάντοτε με αλοιφαδόρο. και με το δικό της σφουγγάρι HB PAD WAFFLE. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με το σφουγγάρι HB Pad (Κίτρινο) ή το HB Pad Waffle.

Το προϊόν ταξινομείται και επισημαίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό CLP.

Εικονογράμματα κινδύνου GHS07

Προειδοποιητική λέξη Προσοχή
Επικίνδυνα συστατικά πρέπει να αναφέρονται στις ετικέττες: μίγμα των :5-χλωρο-2-μεθυλο-4-ισοθειαζολιν-3-όνη [EC no. 247-500-7] και 2-μεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνη [EC no. 220- 239-6] (3:1)
Δηλώσεις επικινδυνότητας H317 Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. Δηλώσεις προφυλάξεων P261 Aποφεύγετε να αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/σταγονίδια/ατμούς/εκνεφώματα. P272 Τα μολυσμένα ενδύματα εργασίας δεν πρέπει να βγαίνουν από το χώρο εργασίας. P321 Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε στην ετικέτα). P333+P313 Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. P302+P352 ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό. P501 Απορρίψτε τα περιεχόμενα/δοχείο σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς.
Brands
HB BODY
Find similar

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας HB 807 BODY (BODY_807_SEAL_POLISH-GR.pdf, 368 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
  • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε