Κερί σε σπρέι Instawax liquid carnauba shine and protection Chemical Guys 473ml

23.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Κερί σε σπρέι Instawax, ένα υγρό υψηλής ποιότητας κερί carnauba καθώς και αντιδραστικά στεγανωτικά σιλικόνης. Σε μόλις 15 λεπτά μπορείτε να κερώσετε το αυτοκίνητό σας και τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν έως και 5 μήνες. Εκπληκτικά αποτελέσματα εξαιρετική λάμψη και προστασία με απορροφητικά UVA και UVB που προστατεύουν το χρώμα σας από τον ήλιο.

Τιμή σε πόντους: 3833 πόντοι
Instawax liquid carnauba WAC20916
Μη Διαθέσιμο

Κερί φυσικό σε σπρέι Instawax liquid carnauba, ιδανικό για όλα τα χρώματα, προσδίδει μία ζεστή και υγρή γυαλάδα. Με γρήγορη και πολύ εύκολη εφαρμογή  πετυχαίνετε κέρωμα , λάμψη και προστασία σε κάθε τύπο οχήματος. Τα παραδοσιακά κεριά απαιτούν επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία γυαλίσματος για να έχετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Με τo InstaWax της Chemical Guys ψεκάζετε σε δευτερόλεπτα  και επιτυγχάνετε λάμψει και γυαλάδα ώστε να προστατεύετε οποιοδήποτε χρώμα από την επιβλαβή ρύπανση, εντόμων και πτηνών λεκέδες, κηλίδες νερού, και πολλά άλλα! 

Το Φυσικό κερί carnauba  liquid carnauba shine σε σπρέι κάνει τα μερη να, λάμπουν και να προστατεύουν τη βαφή, όπως στιλβωμένο μέταλλο, διαφανές πλαστικό και τζάμια. Το InstaWax αναμειγνύεται με προηγμένη τεχνολογία UV για την προστασία του οχήματός σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. 

Απλά ψεκάστε το κερί InstaWax σε μια καθαρή επιφάνεια, αφήστε το να στεγνώσει , και γυαλίστε με μια πετσέτα μικροϊνών υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιήστε το InstaWax σε προσφάτως-καθαρισμένη επιφάνεια, υγρή ή ξηρή. Κερώστε, λάμψτε και προστατέψετε το όχημά σας σε δευτερόλεπτα με Chemical Guys InstaWax!


Εφαρμογη του σπρέι

 • Ανακαινίστε καλά το σπρέι.
 • Ψεκάστε ένα λεπτό στρώμα στην επιφάνεια εργασίας.
 • Για καλύτερα αποτελέσματα απλώστε μια λεπτή ομοιόμορφη στρώση χρησιμοποιώντας μια πετσέτα μικροϊνών.  ή σφουγγαράκι γυαλίσματος.
 • Αφήστε το να στεγνώσει και θα δημιουργηθεί μια θολότητα.
 • Γυαλίστε τα υπολείμματα με μια premium πετσέτα μικροϊνών.
 • Χρησιμοποιείστε After Wash για να διατηρήσετε την στεγανωτική ουσία και επίστρωση κεριού.

Πλεονεκτήματα

 • Προσδίδει αμέσως μια υγρή λαμπρή λάμψη
 • Περνάει το πλύσιμο και τη συντήρηση σε επόμενο επίπεδο
 • Προσθέστε εύκολα ανθεκτική προστασία
 • Επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του προϋπάρχοντος κεριού σας
 • Αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο κερώνατε για πάντα
 • Χώρα προέλευσης: ΗΠΑCLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008 Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 


Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.