Σπρέι στεγνώματος γυαλίσματος After wash shine while Chemical Guys 473ml

23.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Σπρέι After wash shine γυαλίσματος  μια προηγμένη ενυδατική βαφή που βοηθά στη διαδικασία στεγνώματος.Προσφέρει γρήγορο και εύκολο στέγνωμα , έχει υβριδική & υδροφοβική τεχνολογία στεγνώματος.Προσθέτει λίπανση για μείωση των γρατζουνιών όπως επίσης λάμψη και γυαλάδα για ενα ομορφο και αξιοζηλευτο αυτοκινητο!  Τιμή σε πόντους: 3833 πόντοι
After wash shine while Chemical Guys
Σε Απόθεμα
+

Σπρέι στεγνώματος και γυαλίσματος μετά το πλύσιμο Chemical Guys After Wash, ένα προηγμένο ενισχυτικό οπτικής στιλπνότητας με ενυδατική δράση στη βαφή που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στη διαδικασία στεγνώματος. Το καινοτόμο σπρέι After wash shine παρέχει λίπανση κατά την ξήρανση οποιουδήποτε οχήματος. Χρησιμοποιείται μετά το πλύσιμο του αυτοκινήτου σας για να δημιουργήσετε λάμψη χωρίς γραμμές κατά το στέγνωμα της επιφάνειας. Η τεχνολογία υδρόφοβης ξήρανσης βοηθά στο στέγνωμα οποιασδήποτε επιφάνειας χρησιμοποιώντας μια πετσέτα μικροϊνών υψηλής ποιότητας

Το After Wash απελευθερώνει το νερό από την επιφάνεια για ομαλό γυάλισμα μετά από πλύσιμο. Η μοναδική φόρμουλα ψεκασμού ενισχύει κάθε επίστρωμα κεριού ή στεγνωτικού χρησιμοποιώντας συνθετικά πολυμερή για μια λαμπρή λάμψη. Η προηγμένη υδρόφοβη τεχνολογία  επιτρέπει στις μικροΐνες να απορροφούν τη μέγιστη ποσότητα υγρασίας.

 Ανακαλύψτε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στεγνώματος οποιουδήποτε οχήματος με Chemical Guys After Wash. Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να στεγνώσετε οποιοδήποτε όχημα!

Οδηγίες :

  • Δημιουργήστε ολίσθηση για να αποφύγετε το γρατσούνισμα κατά το στέγνωμα
  • Γλιστρήστε την πετσέτα πάνω από το χρώμα χωρίς να βλάψετε την βαφή.
  • Στεγνώστε οποιοδήποτε όχημα μεγέθους με φλας
  • Λάμπει καθώς στεγνώνει.
  • Βοηθήστε το στέγνωμα της πετσέτας να απορροφήσει περισσότερο νερό σε λιγότερο χρόνο


Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ

CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008

Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. Brands:
Chemicalguys

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Συνδύασε το με...


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.