-10%

Κερί αυτοκινήτου σε σπρέι γρήγορης εφαρμογής με βάση Carnauba Gold Class Plus Premium Quik Wax G7716 473ml Meguiar's

13.50 
Αρχική Τιμή: 15.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Η απάντηση σε όσους αναζητούν μια εύκολη, γρήγορη, βαθιά υγρή όψη σε λίγα μόλις λεπτά. Το Premium Quik Wax G7716 με βάση Carnauba ειναι το αριστούργημα των κεριών. Απλά ψεκάστε στην (υγρή) επιφάνεια, απλώστε το ομοιόμορφα με μια ποιοτική πετσέτα μικροϊνών Meguiar's, και κάντε ένα τελικό πέρασμα με την καθαρή πλευρά της. Απολαύστε το αποτέλεσμα!

Τιμή σε πόντους: 2250 πόντοι
G7716
Σε Απόθεμα
+

Κερί premium σε σπρέι γρήγορης εφαρμογής με βάση Carnauba για να συντηρείτε το χρώμα του αυτοκινήτου σας μετά τα πλυσίματατο το αριστούργημα των κεριών σε σπρέι με υδροφοβική τεχνολογία πολυμερών. Η ιδανική λύση για τη διατήρηση της προστασίας της βαφής του αυτοκινήτου μεταξύ των τακτικών κερωμάτων. Εξαιρετικό για όλα τα χρώματα, ιδανικό για τα μαύρα! πολύ γρήγορο στην εφαρμογή, απλώνεται και σκουπίζεται εύκολα, και με ειδική σύνθεση που δεν ασπρίζει τα πλαστικά

Χρειάζεστε λιγότερα από 15 λεπτά για την εφαρμογή απλά ψεκάστε στην (υγρή) επιφάνεια, απλώστε το ομοιόμορφα με μια ποιοτική πετσέτα μικροϊνών

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ
CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008

Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 
Συµπληρωµατικές δηλώσεις κινδύνου: EUH208 Περιέχει Μίγµα 5-χλωρο-2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης και 2-µεθυλο-2Hισοθειαζολ-3-όνης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Συστατικά κατά (EU) No 528/2012 για τα βιοκτόνα προϊόντα: Περιέχει ένα βιοκτόνο προϊόν : Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1).Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. 
Brands:
Meguiar's

Ultimate Quik Wax Κερί αυτοκινήτου (Δελτίο_δεδομένων_ασφαλείας_Ultimate_Quik_Wax.pdf, 144 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.