Κεραμικό κερί αυτοκινήτου σε σπρέι Hybrid Ceramic Wax G190526 Meguiar's 768ml

21.05 
Σύντομη Περιγραφή:

Το υβριδικό κεραμικό κερί αυτοκινήτου σε σπρέι Hybrid Ceramic Wax Meguiar's ενισχύει την προστασία της βαφής κάθε φορά που πλένετε το αμάξι σας. Απλά ψεκάστε, ξεπλύντε και στεγνώστε! Με προηγμένη σύνθεση από διοξείδιο του πυριτίου ( SiO2 ), που χρησιμοποιείται στις κεραμικές επιστρώσεις.


Τιμή σε πόντους: 3508 πόντοι
G190526 Meguiar's
Σε Απόθεμα
+

Υβριδικό κεραμικό κερί αυτοκινήτου Hybrid Ceramic Wax της Meguiar's. Με προηγμένη σύνθεση από διοξείδιο του πυριτίου ( SiO2 ). Εφαρμόζεται σε υγρή επιφάνεια και προσφέρει μεγαλύτερη προστασία, αυξημένη διάρκεια και έντονη απώθηση νερού χάρη στην υβριδική τεχνολογία για ανθεκτική προστασία.

Το κερί Hybrid Ceramic Wax εφαρμόζεται εύκολα και ενισχύει την προστασία της βαφής κάθε φορά που πλένετε το αμάξι σας. Απλά ψεκάστε, ξεπλύντε και στεγνώστε! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω από οποιοδήποτε κερί καρνάουμπα ή συνθετικό κερί ή σφραγιστικό ή σε κεραμική επίστρωση. 


Οδηγίες:

  • Ανακινήστε καλά. Το αυτοκίνητο πρέπει να είναι κρύο στην αφή και υπό σκιά.
  • Βήμα 1 – Πλύνετε το αυτοκίνητο σας με ένα από τα σαμπουάν της Meguiar’s, ακολουθώντας τις αναγραφόμενες οδηγίες.
  • Βήμα 2 - Αφού ξεπλύνετε το όχημα διεξοδικά από το σαμπουάν, ψεκάστε το υβριδικό κεραμικό κερί Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες, ενόσω είναι ακόμα υγρό το αυτοκίνητο σας.
  • Βήμα 3 - Ξεκινώντας από την οροφή, χρησιμοποιείστε μία δυνατή δέσμη νερού για το δεύτερο ξέπλυμα ολόκληρου του οχήματος.Η υδάτινη δύναμη αυτού του ξεπλύματος θα απλώσει ομοιόμορφα το υβριδικό κεραμικό κερί σε όλη την εξωτερική επιφάνεια.
  • Βήμα 4 - Στεγνώστε το όχημα με μία ποιοτική πετσέτα μικροϊνας όπως η Meguiar’s Supreme Drying Towel (X1801EU/X1802EU) ή με την πετσέτα στεγνώματος Meguiar’s Water Magnet (X2000EU).

Το κερί Hybrid Ceramic Detailer αποτελεί το ιδανικό προϊόν για χρήση στο ενδιάμεσο στάδιο ανάμεσα στο πλύσιμο και το κέρωμα για υβριδική κεραμική προστασία με το Hybrid Ceramic Wax για γρήγορη ενίσχυση της υφιστάμενης υδροφοβικής προστασίας με σταγονοποίηση του νερού.

** Σημείωση: στην πρώτη εφαρμογή του Meguiar’s Ceramic Wax, παραλείψτε το Βήμα 3 (δεύτερο ξέπλυμα) και συνεχίστε κατ’ευθείαν με το Βήμα 4 (στέγνωμα), χρησιμοποιώντας μια καθαρή και στεγνή πετσέτα για το αρχικό σκούπισμα.Αυτό το αρχικό βήμα «κερώνω ενώ στεγνώνω» εγκαθιστά μία θεμελιώδη στρώση προστασίας και απώθησης νερού , αλλά και μία βάση για τις μελλοντικές εφαρμογές. Η προστασία θα ενισχυθεί με τις επόμενες εφαρμογές του προϊόντος με την μέθοδο «κερώνω ενώ ξεπλένω».


Χώρα προέλευσης: ΗΠΑCLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008

Αυτό το υλικό δεν ταξινοµείται ως επικίνδυνο σύµφωνα µε τον Κανονισµό (EC) αριθ. 1272/2008, όπως τροποποιήθηκε, για την ταξινόµηση, την επισήµανση και τη συσκευασία ουσιών και µειγµάτων. 
Συµπληρωµατικές δηλώσεις κινδύνου: EUH208 Περιέχει Μίγµα 5-χλωρο-2-µεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνης και 2-µεθυλο-2Hισοθειαζολ-3-όνης. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Συστατικά κατά (EU) No 528/2012 για τα βιοκτόνα προϊόντα: Περιέχει ένα βιοκτόνο προϊόν : Περιέχει C(M)IT/MIT (3:1).Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. 
Brands:
Meguiar's

ευκολη εφαρμογη, τελειο αποτελεσμα, κανει το νερο της βροχης να γλυστραει και το αυτοκινητο δειχνει γυαλισμενο το βραδυ ακομα και με σκονη απανω.
Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.