Αλοιφή γυαλίσματος ενός σταδίου HB 808 Polish Cut & Polish 1LT

27.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Αλοιφή γυαλίσματος ενός σταδίου HB 808 body μακράς διαρκείας, ισχυρή κοπή.Με υψηλή δύναμη κοπής που δεν μειώνεται Μόνιμα αποτελέσματα γρήγορα.Χωρίς γεμιστικά, σιλικόνες, επαναλήψεις και ξανα – περάσματα. Αφαιρεί Καθαρή στη χρήση και εύκολη στο σκούπισμα.Για όλους τους τύπους βαφής.

Τιμή σε πόντους: 4500 πόντοι
HB 808 Polish Cut & Polish
Σε Απόθεμα
+

Η αλοιφή 808 Polish Cut & Polish einai mia yψηλής απόδοσης 1-step γυαλιστική αλοιφή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κόψιμο και γυάλισμα ταυτόχρονα. Εξαφανίζει τις βαθιές γραμμές τριψίματος και γρατζουνιές απο το P1500 χωρίς να τραυματίζει την επιφάνεια κατά τη διάρκεια γυαλίσματος υψηλής έντασης, ενώ ολοκληρώνει το γυάλισμα με μια επιφάνεια χωρίς κυκλικά σημάδια. και με μειωμένη κατανάλωση προϊόντος. Ειδική φόρμουλα με λειαντικά νέας τεχνολογίας που μπορούν να κόψουν και να γυαλίσουν όλους τους σύγχρονους τύπυος βερνικιών. Χωρίς σιλικόνη.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν χοντρή (step1 cut ) με σφουγγάρι κοπής αλλά και σαν τελείωμα (step 2 finish) αλλάζοντας μόνο το σφουγγάρι γυαλίσματος. Αν χρειαστεί, συνεχίστε γυαλίζοντας  σφουγγάρι γυαλίσματος. Αυτό θα αφαιρέσει οποιοδήποτε σημάδι στροβίλου και ολογράμματα που μπορεί να έχουν παραμείνει και θα αφήσει μια ενισχυμένης γυαλάδας βαφή.

Διατίθεται και σε συσκευασία 200ml από τις επιλογές
Brands:
HB BODY

msds hb body 808 (BODY_808_ONE_STEP_POLISHING_COMPOUND-GR.pdf, 363 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική