Αρμόκολλα πολυουρεθάνης ή πολυουρεθανικη σιλικόνη soudaflex 300ml.

5.58 
Σύντομη Περιγραφή:
Μεγάλη ελαστικότητα μετά το στέγνωμα, βάφεται, για εσωτερική και εξωτερική χρήση, μεγάλη αντοχή σε αλκάλια όταν στεγνώσει αίναι όμοια με λάστιχο. Ιδανική για συγκόλληση μεταλλικών επιφανειών. Άριστη συγκόληση σε οικοδομικά υλικά τα οποία έχουν διαφορετικούς συντελεστές συστολής και διαστολής...
Τιμή σε πόντους: 930 πόντοι
SOUDAFLEX 40FC
Σε Απόθεμα
+

Μεγάλη ελαστικότητα μετά το στέγνωμα, βάφεται, για εσωτερική και εξωτερική χρήση, μεγάλη αντοχή σε αλκάλια όταν στεγνώσει αίναι όμοια με λάστιχο.
Ιδανική για συγκόλληση μεταλλικών επιφανειών. Άριστη συγκόληση σε οικοδομικά υλικά τα οποία έχουν διαφορετικούς συντελεστές συστολής και διαστολής μεταξύ τους. Έφαρμογή σε κουφώματα αλουμινιου και ξύλου.


Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργία ή συμπτώματα άσθματος ή δύσπνοια σε περίπτωση εισπνοής. Αν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακρυά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/ προστατευτικά ενδύματα / μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / πρόσωπο. Χρησιμοποιήστε μέσα ατομικής προστασίας της αναπνοής. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι. Σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή. Αν παρουσιάζονται αναπνευστικά συμπτώματα: καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ / γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου / περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική

Σχετικά προϊόντα