Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Επαγγελματική χοντρή αλοιφή κοπής για έκκεντρο και περιστροφικό αλοιφαδόρο Meguiars M10532 946ml

M10532
In stock
Τιμή σε πόντους: 10136 πόντοι

Επαγγελματική χοντρή αλοιφή κοπής για γρήγορη αφαίρεση ατελειών και ελαχιστοποίηση ολογραμμάτων, με πολύ υψηλό βαθμό κοπής και τεχνολογία μικρολειαντικών κόκκων για κορυφαίο φινίρισμα.

60.82 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Γρήγορη αφαίρεση ατελειών και η ελαχιστοποίηση ολογραμμάτων απαιτεί την επαγγελματική χοντρή αλοιφή κοπής Mirror Glaze® Ultra-Cut Compound για έκκεντρο & περιστροφικό αλοιφαδόρο. Καταπληκτική και για να αφαιρεί γρατσουνιές, ελαττώματα, όξινη βροχή και έντονες «αράχνες»/ολογράμματα.Ιδανική για τρίψιμο κολώνας πόρτας κατάλληλη για φανοβαφεία και πλυντήρια αυτοκινήτων.


▶ Πολύ Υψηλός βαθμός κοπής: 12/12

▶ Τεχνολογία μικρολειαντικών κόκκων.

▶ Αποκλειστική τεχνολογία μικρολειαντικών κόκκων για κορυφαίο φινίρισμα στην κατηγορία του.

▶ Πολύ γρήγορη αφαίρεση γραμμών από λειαντικό P1200 και πιο ψιλής κοκκομετρίας.

▶ Καταπληκτικό για να αφαιρεί γρατσουνιές, ελαττώματα, όξινη βροχή και έντονες «αράχνες»/ολογράμματα.

▶ Ιδανικό για τρίψιμο κολώνας πόρτας.

▶ Ασφαλής χρήση σε όλα τα φινιρίσματα χρώματος ακόμα και στα αντιχαρακτικά βερνίκια.

▶ BSS - Κατάλληλο για Φανοβαφεία.

▶ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Χρήση στο χέρι ή με DA έκκεντρο αλοιφαδόρο ή με περιστροφικό αλοιφαδόρο.


Οδηγίες:

◉ ΑΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΛΑ. Εφαρμόστε σε καθαρή, κρύα επιφάνεια και αφού το χρώμα αυτοκινήτου έχει στεγνώσει και σκληρυνθεί σωστά. Εργαστείτε τμηματικά.

Εφαρμογή με το χέρι: Εξαιρετικό για τρίψιμο κολώνας πόρτας και τοπικών σημείων. Aπλά εφαρμόστε το υλικό πάνω σε μαλακό πανί (Χ2010EU) και τρίψτε την επιθυμητή επιφάνεια.Σκουπίστε τα υπολείμματα με την καθαρή όψη του πανιού.

Με DA Έκκεντρο Αλοιφαδόρο: Απλώστε την αλοιφή κατευθείαν πάνω στο σφουγγάρι κοπής(DFC5).Ρυθμίστε τον αλοιφαδόρο στο 4-5 . Εφαρμόστε μέτρια πίεση στα πρώτα 2-3 περάσματα και μετά ελαφριά πίεση στα επόμενα 2 περάσματα.Σκουπίστε υπολείμματα αμέσως μετά σε κάθε πάνελ.

Με Περιστροφικό Αλοιφαδόρο: Ρυθμίστε τον αλοιφαδόρο σε στροφές περίπου 1200-1800 RPM’s και χρησιμοποιήστε γούνινο πάτο (WRWC8). Για να λιπαίνετε καινούργια ή παλιά σφουγγάρια, ψεκάστε τα με M34 Final Inspection. Απλώστε την αλοιφή κατευθείαν στο χρώμα και εργαστείτε σε επιφάνεια 5x5 εκατοστών με επικαλυπτόμενα περάσματα. Συνεχίστε ωσότου αφαιρεθούν ατέλειες ή γραμμές από λειαντικά. Σκουπίστε υπολείμματα με πανί μικροϊνών (Χ2010EU), πριν να συνεχίσετε με γυάλισμα.

◉ Για βέλτιστα αποτελέσματα σε εργοστασιακά χρώματα ΟΕΜ, χρησιμοποιήστε χαμηλότερη ταχύτητα στις 1200-1500 στροφές και λιγότερη πίεση. Για λιγότερο επιθετικό κόψιμο, χρησιμοποιείστε σφουγγάρι κοπής (WRFC7).

◉ Για τελικό γυάλισμα χρησιμοποιήστε την γυαλιστική αλοιφή Μ20508 Ultra Finishing Polish με το αντίστοιχο σφουγγάρι. Για βέλτιστο αποτέλεσμα πλένετε τακτικά τους πάτους/σφουγγάρια.
 Προσδιορισµός επικινδυνότητας 
 
2.1. Ταξινόµηση της ουσίας ή του µείγµατος CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008 
 
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ: ∆ιάβρωση / ερεθισµός του δέρµατος, Κατηγορία 2 - Ερεθ. ∆έρµ 2, H315 Ειδική τοξικότητα στα όργανα-στόχους-επαναλαµβανόµενη έκθεση, Κατηγορία 1 -  STOT RE 1, H372 Επικίνδυνο για το υδάτινο περιβάλλον (Χρόνια), Κατηγορία 3 - Yδάτινο  Χρόνια  3, H412 
  
2.2. Στοιχεία επισήµανσης CLP ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (EC) No 1272/2008 
 
Σύµβολα: GHS07 (Θαυµαστικό) |  GHS08 (ΚίνδυνοςΥγείας) | 
 
Εικονογράµµατα 
 
 
Συστατικά: Συστατικό C.A.S. No. EC No. % κ.β. 
Μέσος αλειφατικός διαλύτης νάφθας  64742-88-7 265-191-7    7 -  13 
 
∆ΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΝ∆ΥΝΟΥ: 

H315 Προκαλεί ερεθισµό του δέρµατος. H372 Προκαλεί βλάβες στα όργανα  ύστερα από παρατεταµένη ή επανειληµµένη έκθεση:     Nευρικό σύστηµα | 
 

Brands:
Meguiar's

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε