Εργαλεία φανοποιών. Πιστόλια βαφής, σφουγγάρια, τριβεία.Προϊόντα Βαφής και Φροντίδας Αυτοκινήτου, για επαγγελματίες που εργάζονται σε πλυντήρια, φανοβαφεία, ή ως χομπίστες-detailers,

501.00 
Έκκεντρο τριβείο 150mm Festool 150/3 EQ άριστο πιάσιμο για πολύωρη λειτουργία χωρίς καταπονήσεις για αριστερόχειρες και δεξιόχειρες χρήστες. Σύστημα ισορρόπησης των κραδασμών σε μηδενικό βαθμό, με υψηλή ποιότητα φινιρίσματος χάρη στο έκκεντρο 3mm.Για πολύ λεπτή λείανση και φανταστικά αποτελέσματα. Ιδανικο για στίλβωση σε ορυκτές ύλες (πολυεστέρες , στόκοι)
491.00 
Έκκεντρο τριβείο 150mm Festool ETS 150/5 ΕQ άριστο πιάσιμο για πολύωρη λειτουργία χωρίς καταπονήσεις για αριστερόχειρες και δεξιόχειρες χρήστες.Είναι ίσως το τέλειο τριβείο φινιρίσματος στην μικρομεσαία κατηγορία.
529.99 
Το έκκεντρο περιστροφικό τριβείο FESTOOL RO 90 DX FEQ-Plus είναι 4 εργαλεία σε 1 : για χοντρό τρίψιμο, λεπτή λείανση, δέλτα λείανση και γυάλισμα. Χρησιμοποιήστε την περιστροφική κίνηση ROTEX για αποτελεσματική και γρήγορη αφαίρεση υλικού και την έκκεντρη για επιφάνειες χωρίς γρατσουνιές. Σε περιστροφική λειτουργία, ο ρυθμός απομάκρυνσης υλικού είναι περίπου τριπλάσιος από ένα συμβατικό εκκεντρικό τριβείο, ενώ σε έκκεντρη προσφέρει επαγγελματικό γυάλισμα.
828.00 
Το έκκεντρο περιστροφικό τριβείο FESTOOL RO 150 FEQ είναι τ ρία εργαλεία σε ένα : για χοντρό τρίψιμο, λεπτή λείανση και γυάλισμα. Χρησιμοποιήστε την περιστροφική κίνηση ROTEX για αποτελεσματική και γρήγορη αφαίρεση υλικού και την έκκεντρη για επιφάνειες χωρίς γρατσουνιές. Σε περιστροφική λειτουργία, ο ρυθμός απομάκρυνσης υλικού είναι περίπου τριπλάσιος από ένα συμβατικό εκκεντρικό τριβείο, ενώ σε έκκεντρη προσφέρει επαγγελματικό γυάλισμα.
550.00 
Το έκκεντρο περιστροφικό τριβείο FESTOOL RO 125 FEQ-Plus είναι τ ρία εργαλεία σε ένα : για χοντρό τρίψιμο, λεπτή λείανση και γυάλισμα. Χρησιμοποιήστε την περιστροφική κίνηση ROTEX για αποτελεσματική και γρήγορη αφαίρεση υλικού και την έκκεντρη για επιφάνειες χωρίς γρατσουνιές. Σε περιστροφική λειτουργία, ο ρυθμός απομάκρυνσης υλικού είναι περίπου τριπλάσιος από ένα συμβατικό εκκεντρικό τριβείο, ενώ σε έκκεντρη προσφέρει επαγγελματικό γυάλισμα.
695.00 
Έκκεντρο τριβείο Γερμανικής κατασκευής FESTOOL ETS 150/5 EQ σχεδιασμένο με πρωταρχικό μέλημα την άνεση στην εργασία. Το τριβείο ενσωματώνει ένα νέο σύστημα ανίχνευσης κραδασμών κατά την λείανση, που ισορροπεί τούς κραδασμούς σε μηδενικό βαθμό. Το ETS EC 150/5 EQ είναι το πιο ελαφρύ τριβείο της κατηγορίας του .
504.50 
Έκκεντρο τριβείο FESTOOL ETS 150/3 EQ σχεδιασμένο με πρωταρχικό μέλημα την άνεση στην εργασία. Το τριβείο ενσωματώνει ένα νέο σύστημα ανίχνευσης κραδασμών κατά την λείανση, που ισορροπεί τούς κραδασμούς σε μηδενικό βαθμό αν οι δονήσεις είναι πολύ μεγάλες. Γερμανικής κατασκευής
508.16 
Περιστροφικός αλοιφαδόρος RAP 150-14 FE της 3M Festool με κινητήρα 2 ταχυτήτων. Διαθέτει προστασία από υπερφόρτωση λόγω θερμοκρασίας και φίλτρο συλλογή που προστατεύουν το μηχάνημα δίνοντάς του μεγάλη διάρκεια ζωής. Γερμανικής κατασκευής
523.71 
Έκκεντρο τριβείο αέρος FESTOOL LEX 3 150/3 Γερμανικής κατασκευής . Αυτό το σύστημα έχει όλα όσα χρειάζεστε: - Βελτιστοποιημένο σύστημα αναρρόφησης της σκόνης που μειώνει την ανάγκη για εκ νέου επεξεργασία. - Χαμηλές δονήσεις και θόρυβο για την πιο μεγαλύτερη προστασία της υγείας. - Χαμηλή κατανάλωση αέρα που εξασφαλίζει υψηλή εξοικονόμηση κόστους.
Product filters
Εύρος Τιμών

 – 

  • 491
  • 828
Κατασκευαστής (1)
    Προβολή όλων (11)