Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Υαλοκαθαριστήρας για το πίσω παρμπρίζ 14'' / 35cm 1τμχ Feral 26402

26402
10.50 
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Προβολη ολων των παραλλαγών ως λίστα
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Feral 26402 Υαλοκαθαριστήρας για το πίσω παρμπρίζ 14'' / 35cm 1τμχ η απόλυτη λύση για υψηλή απόδοση στην ορατότητα για το αυτοκίνητο.

Υαλοκαθαριστήρας Feral 26402 για το πίσω παρμπρίζ 14'' / 35cm η απόλυτη λύση για υψηλή απόδοση στην ορατότητα για το αυτοκίνητο. Κατασκευασμένος με ακρίβεια και άριστα σχεδιασμένος, αυτός ο υαλοκαθαριστήρας διαθέτει έναν χαρακτηριστικό ατσάλινο σκελετό και ένα λάστιχο επικαλυμμένο με γραφίτη που ενισχύει την αντοχή του, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα απέναντι στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Eύκολος στην εγκατάσταση και πλήρως προσαρμόσιμος, παρέχει απόλυτη κάλυψη για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα αυτοκινήτων, παρέχοντας άψογο καθαρισμό κάθε φορά. Είτε πρόκειται για βροχή, χιόνι ή χιονόνερο, ο υαλοκαθαριστήρας Feral είναι σχεδιασμένος να ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Αναβαθμίστε την εμπειρία οδήγησής σας με τη FERAL - εκεί όπου ποιότητα, λειτουργικότητα και απόδοση συναντώνται για ασύγκριτη αντοχή στον δρόμο.

• Tips: Αντικαταστήστε τους προληπτικα άνα 30.000χλμ ή ανά 6 μήνες μετά το καλοκαίρι

Χαρακτηριστικά:

  • Βάρος προϊόντος: 0.15kg
  • Διάσταση πίσω υαλοκαθαριστήρα 280mm
Brands
FERAL
Find similar
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Συνδύασε το με...
  • Είδατε πρόσφατα
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε