Καθαριστικοί αντισηπτικό χεριών με 70% αλκοόλη Durostick 1LT

11.99 
Σύντομη Περιγραφή:

Αντισηπτικό χεριών με 70% αλκοόλη , καθαρίζει τα χέρια χωρίς νερό και σαπούνι. Περιέχει αλκοόλη, γλυκερίνη,οργανική αλόη,δενδρολίβανο,θυμάρι, και λεβάντα.

Πιέστε την αντλία 5-6 φορές και τρίψτε τα χέρια καλά για 15 δευτερόλεπτα.

Τιμή σε πόντους: 1999 πόντοι
5204277108017 Durostick
Σε Απόθεμα
+

Υδατοαλκοολικό διάλυμα με 70% ισοπροπυλική αλκοόλη, εμπλουτισμένο με γλυκερίνη, οργανική αλόη, δενδρολίβανο, θυμάρι και λεβάντα. Διατίθεται σε συσκευασίες των 5lt, 1lt καθώς και σε πρακτική ατομική συσκευασία των 120ml με σπρέι, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε νερό και σαπούνι. Μόνο για εξωτερική χρήση. Τρόπος Χρήσης:Ψεκάστε 5-6 φορές και στις δύο πλευρές των χεριών. Τρίψτε καλά τα χέρια και στις δύο πλευρές μέχρι να στεγνώσουν.Τα χέρια σας είναι καθαρά και υγιή. Μπορείτε να επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί.

Mε πρακτική συσκευασία, χρησιμοποιείται εύκολα όπου κι εάν βρίσκεστε! Ιδανικό ακόμα και για μικρές επιφάνειες που θέλετε να καθαρίσετε (τιμόνι αυτοκινήτου, πόμολο πόρτας, κλειδιά κ.ά.)

Χρησιμοποιήστε το προϊόν 70% ισοπροπυλική αλκοόλη, είναι πλήρως δραστική έναντι των λιπιδικών ιών, (Πηγή: Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών, https://www.cdc.gov/infectioncontrol/guidelines/disinfection/disinfection-methods/chemical.html)

Brands:
Durostick

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική