Σίτα παραθύρου αυτοκόλλητη Tesa Standard Insect Stop 1,30x1,50m

9.50 
Σύντομη Περιγραφή:
Σίτα STANDARD για παράθυρα είναι ένα οικονομικό και εύκολο στην τοποθέτηση φυσικό απωθητικό κουνουπιών που προστατεύει αποτελεσματικά το σπίτι σας από ενοχλητικούς κοριούς, μύγες, αράχνες, κουνούπια και άλλα έντομα. Διαθέτει μια αυτοκόλλητη ταινία με οπίσθιο άγκιστρο που συνδέεται με το...
Τιμή σε πόντους: 1584 πόντοι
55672
Σε Απόθεμα
+

Σίτα STANDARD για παράθυρα είναι ένα οικονομικό και εύκολο στην τοποθέτηση φυσικό απωθητικό κουνουπιών που προστατεύει αποτελεσματικά το σπίτι σας από ενοχλητικούς κοριούς, μύγες, αράχνες, κουνούπια και άλλα έντομα. Διαθέτει μια αυτοκόλλητη ταινία με οπίσθιο άγκιστρο που συνδέεται με το πλαίσιο του αίθριου ή της μπαλκονόπορτας σας και κρατάει σωστά την σήτα κουνουπιών στην θέση της. Η ταινία προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση, αλλά μπορεί να αφαιρεθεί οποιαδήποτε στιγμή. Η σήτα κουνουπιών μπορεί να κοπεί για να ταιριάζει ακριβώς στο πλαίσιο του παραθύρου σας και επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο του παραθύρου χωρίς προβλήματα.

  Χαρακτηριστικά:

 • Εύκολη τοποθέτηση με αυτοκόλλητη ταινία
 • Μπορεί να κοπεί εύκολα και καθαρά σε οποιοδήποτε μέγεθος
 • Εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο παραθύρων
 • Εύκολη τοποθέτηση με αυτοκόλλητη ταινία
 • Μπορεί να κοπεί εύκολα και καθαρά σε οποιοδήποτε μέγεθος
 • Εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο παραθύρων
 • Πλένεται μέχρι 30°C


    Οδηγίες χρήσης:

 1.  Καθαρίστε το πλαίσιο του παραθύρου και χρησιμοποιήστε ένα πανί χωρίς χνούδι και λίγο οινόπνευμα ή μετουσιωμένη αλκοόλη για να απομακρύνετε βρομιές και λίπη. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε καθαριστικό, θα πρέπει να επιλέξετε ένα που δεν περιέχει σιλικόνη. Η σιλικόνη διαθέτει αντικολλητικές ιδιότητες, και, ως εκ τούτου, εμποδίζει την πρόσφυση. Πριν συνεχίσετε με το επόμενο βήμα, η επιφάνεια εφαρμογής πρέπει να είναι στεγνή.
 2. Αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη από την πίσω πλευρά της λωρίδας σύνδεσης Velcro και εφαρμόστε τη λωρίδα σύνδεσης Velcro στις τέσσερις πλευρές του πλαισίου του παραθύρου με την μεριά που διαθέτει τη συγκολλητική επίστρωση. Εάν χρειαστεί, κόψτε τη λωρίδα σύνδεσης Velcro με ένα ψαλίδι.
 3. Στο επόμενο βήμα, εφαρμόστε τη σήτα στη λωρίδα σύνδεσης Velcro. 
 4. Τώρα, χρησιμοποιήστε το ειδικό βοήθημα για να ασκήσετε πίεση και να δυναμώσετε την προσκόλληση της σήτας.
 5.  Η σήτα μπορεί να κοπεί στο επιθυμητό μέγεθος.
 6. : Απολαύστε τη μέρα χωρίς την παρουσία εντόμων μέσα στο σπίτι σας.


  *Οι σήτες εντόμων της tesa για παράθυρα και πόρτες, σας επιτρέπουν να προστατέψετε τα παράθυρά σας από την είσοδο εντόμων. Όλες οι σήτες εντόμων μπορούν να τοποθετηθούν στη στιγμή και δεν απαιτούν χρήση τρυπανιού.
Brands:
tesa

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.