Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Σίτα παραθύρου αυτοκόλλητη Tesa Standard Insect Stop 1,30x1,50m

55672
In stock
Τιμή σε πόντους: 2050 πόντοι
Σίτα STANDARD για παράθυρα είναι ένα οικονομικό και εύκολο στην τοποθέτηση φυσικό απωθητικό κουνουπιών που προστατεύει αποτελεσματικά το σπίτι σας από ενοχλητικούς κοριούς, μύγες, αράχνες, κουνούπια και άλλα έντομα. Διαθέτει μια αυτοκόλλητη ταινία με οπίσθιο άγκιστρο που συνδέεται με το...
12.30 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)
Επιπλέον έκπτωση συνδυαστικά με συναφή προϊόντα
=
Συνολική τιμή καταλόγου33.80 €
Τιμή για όλα31.80 €

Σίτα STANDARD για παράθυρα είναι ένα οικονομικό και εύκολο στην τοποθέτηση φυσικό απωθητικό κουνουπιών που προστατεύει αποτελεσματικά το σπίτι σας από ενοχλητικούς κοριούς, μύγες, αράχνες, κουνούπια και άλλα έντομα. Διαθέτει μια αυτοκόλλητη ταινία με οπίσθιο άγκιστρο που συνδέεται με το πλαίσιο του αίθριου ή της μπαλκονόπορτας σας και κρατάει σωστά την σήτα κουνουπιών στην θέση της. Η ταινία προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση, αλλά μπορεί να αφαιρεθεί οποιαδήποτε στιγμή. Η σήτα κουνουπιών μπορεί να κοπεί για να ταιριάζει ακριβώς στο πλαίσιο του παραθύρου σας και επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο του παραθύρου χωρίς προβλήματα.

  Χαρακτηριστικά:

 • Εύκολη τοποθέτηση με αυτοκόλλητη ταινία
 • Μπορεί να κοπεί εύκολα και καθαρά σε οποιοδήποτε μέγεθος
 • Εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο παραθύρων
 • Εύκολη τοποθέτηση με αυτοκόλλητη ταινία
 • Μπορεί να κοπεί εύκολα και καθαρά σε οποιοδήποτε μέγεθος
 • Εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο παραθύρων
 • Πλένεται μέχρι 30°C


    Οδηγίες χρήσης:

 1.  Καθαρίστε το πλαίσιο του παραθύρου και χρησιμοποιήστε ένα πανί χωρίς χνούδι και λίγο οινόπνευμα ή μετουσιωμένη αλκοόλη για να απομακρύνετε βρομιές και λίπη. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε καθαριστικό, θα πρέπει να επιλέξετε ένα που δεν περιέχει σιλικόνη. Η σιλικόνη διαθέτει αντικολλητικές ιδιότητες, και, ως εκ τούτου, εμποδίζει την πρόσφυση. Πριν συνεχίσετε με το επόμενο βήμα, η επιφάνεια εφαρμογής πρέπει να είναι στεγνή.
 2. Αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη από την πίσω πλευρά της λωρίδας σύνδεσης Velcro και εφαρμόστε τη λωρίδα σύνδεσης Velcro στις τέσσερις πλευρές του πλαισίου του παραθύρου με την μεριά που διαθέτει τη συγκολλητική επίστρωση. Εάν χρειαστεί, κόψτε τη λωρίδα σύνδεσης Velcro με ένα ψαλίδι.
 3. Στο επόμενο βήμα, εφαρμόστε τη σήτα στη λωρίδα σύνδεσης Velcro. 
 4. Τώρα, χρησιμοποιήστε το ειδικό βοήθημα για να ασκήσετε πίεση και να δυναμώσετε την προσκόλληση της σήτας.
 5.  Η σήτα μπορεί να κοπεί στο επιθυμητό μέγεθος.
 6. : Απολαύστε τη μέρα χωρίς την παρουσία εντόμων μέσα στο σπίτι σας.


  *Οι σήτες εντόμων της tesa για παράθυρα και πόρτες, σας επιτρέπουν να προστατέψετε τα παράθυρά σας από την είσοδο εντόμων. Όλες οι σήτες εντόμων μπορούν να τοποθετηθούν στη στιγμή και δεν απαιτούν χρήση τρυπανιού.
Brands:
tesa

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
 • Bestsellers
 • Δημοφιλέστερα
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε