Μπαούλο κήπου και πισίνας Keter JAVA 870Lt 146x82x86cm

285.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Το μπαούλο αποθήκευσης Keter JAVA έχει το τέλειο μέγεθος εξαιρετικά ελκυστικό σχεδιασμό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε σον υπαίθριο χώρο σας. Η κατασκευή του είναι στιβαρή και μπορούν άνετα να καθίσουν ενήλικες.

Τιμή σε πόντους: 47496 πόντοι
20583555 JAVA 870L Keter
Σε Απόθεμα
+

Το μπαούλο αποθήκευσης JAVA της Keter σας επιτρέπει να κρατάτε τους υπαίθριους χώρους καθαρούς και οργανωμένους.To Μπαούλο κήπου Keter JAVA μεγάλου μεγέθους ταιριάζει απόλυτα στον κήπο, το αίθριο ή την πισίνα σας.Η χωρητικότητα του 870 λίτρα παρέχει πλούσιο χώρο αποθήκευσης για ογκώδη αντικείμενα όπως εργαλεία κηπουρικής, μεγάλα μαξιλάρια ή εξοπλισμό πισίνας, βοηθώντας σας να διατηρήσετε τον υπαίθριο χώρο σας τακτοποιημένο, χωρίς ακαταστασία και πάντα έτοιμο για τους επισκέπτες σας.

Οργανώστε και καθαρίστε τον χώρο σας, από τα αγαπημένα σας μαξιλάρια, αναλώσιμα πισίνας, παιχνίδια μέχρι και εξοπλισμό κηπουρικής. Με πολύ ελκυστικό σχεδιασμό με όψη υφής λυγαριάς, συμπληρώνει οποιαδήποτε συνθεση με έπιπλα εξωτερικού χώρου που ήδη έχετε, από κλασικά έως μοντέρνα.

Εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο με σύστημα εμβόλου, το μπαούλο είναι επίσης εύκολο να μετακινηθεί χάρη στις ενσωματωμένες λαβές.

Είναι κατασκευασμένο, με δομή ρητίνης που προστατεύει την επιφάνεια του από βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία και οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, καθιστώντας το βολικό καθώς δεν χρειάζεται συντήρηση.

Το καπάκι του είναι έτσι κατασκευασμένο που κλειδώνει, αυτό το μπαούλο εξωτερικού χώρου αποθήκευσης θα διατηρήσει το περιεχόμενο του ασφαλές μέρα και νύχτα.

  • Εξωτερικές διαστάσεις: 146Μ. x 82Π. x 86Υ. cm.
  • Διαστάσεις συσκευασίας: 148Μ. x 105Π. x 16Υ. cm
  • Χωρητικότητα: 870L

Επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος των μεταφορικών και τη διαθεσιμότητα.

Brands:
Keter

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική