Συνθετική φυλλωσιά με ξύλινη πέργκολα 2342 GREEN TOOLS 1x2m

30.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Ξύλινη πέργκολα με φυλλωσιά απομίμηση κισσός με στην πίσω όψη και διπλό φύλλωμα αποτελεί μια ιδανική και οικονομική λύση για σκίαση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, ομορφαίνει τον κήπο, το μπαλκόνι και τις περιφράξεις και παράλληλα χαρίζει προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τιμή σε πόντους: 5000 πόντοι
GREEN TOOLS 2342
Σε Απόθεμα
+

Συνθετική φυλλωσιά κισσού, με ξύλινη πέργολα στην πίσω όψη και διπλό φύλλωμα ρεαλιστικής αποτύπωσης σε σκούρη πράσινη απόχρωση, το κάνει να μοιάζει όπως το φυσικό φύλλωμα, το οποίο είναι πλεγμένο με τέτοιο τρόπο που παραμένει σταθερό στη θέση του ακόμη και σε σημεία με ισχυρό αέρα. Τοποθετείτε εύκολα και είναι εξαιρετικά ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία με UV προστασία.


Αποτελεί μια οικονομική λύση για σκίαση σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο, μια επιλογή που θα καλύψει την ανάγκη σας για ιδιωτικότητα, θα ομορφύνει τις περιφράξεις, τον κήπο ή το μπαλκόνι και θα σας προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Χρώμα: πράσινο σκούρο

Διαστάσεις: 1x2 m

Πίσω όψη: Πέργκολα ξύλινη


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.