Τούβλο Attica Brown Brick επένδυσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου HELLAS STONES ( 1 m2. )

Brands:
25.99 
Σύντομη Περιγραφή:
Το παλαιωμένο τούβλο , χάρη στην ιδιαίτερη υφή του της HELLAS STONES αποτελεί το διαχρονικό υλικό το οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε άψογα και πολύ εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια της κατοικίας σας. Έχει μια ιδιαίτερη υφή με τις επιμελώς διαβρωμένες γωνίες του και αποτελεί μια εξαιρετική...
Τιμή σε πόντους: 4332 πόντοι
Τούβλο Attica Brick Brown
Σε Απόθεμα

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τούβλο Attica Brown Brick επένδυσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου HELLAS STONES ( 1 m2. )" είναι 3".

+

Το παλαιωμένο τούβλο, χάρη στην ιδιαίτερη υφή του της HELLAS STONES αποτελεί το διαχρονικό υλικό το οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε άψογα και πολύ εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια της κατοικίας σας. Έχει μια ιδιαίτερη υφή με τις επιμελώς διαβρωμένες γωνίες του και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ιδιωτικούς αλλά και για επαγγελματικούς χώρους που θα τους κάνει να θυμίζουν μια όψη από τα παλιά.(εποχήη vintage) Ειναι μια σίγουρη ,εύκολη και για πολλούς ισως την καλύτερη διακοσμητική επιλογή.

Για  την αδιαβροχοποίηση των πορωδών τούβλων την προστασία τους απο την υγρασία και ταυτόχρονα για τον καθαρισμό τους σας προτείνουμε το πρωτοποριακό υλικό Ισπανικής προελεύσεως το οποίο δεν σχηματίζει κανένα φιλμ πάνω στην επιφάνεια και ειναι τελείως  άοσμο Aguastop Invisible.


Μήκος = 22,5 cm

Ύψος = 6,5 cm

Πάχος = 0,8-1,5 cm

Κιβώτιο = 1 m2

Προσοχή..! 

Τα μεταφορικά δεν υπολογίζονται από το σύστημα. 

Επικοινωνήστε για το κόστος των μεταφορικών.


Brands:
Hellas Stones

Σχετικά προϊόντα