Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Τούβλο Brick Black επένδυσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου 19.6x6.5cm HELLAS STONES (1 m2.)

Τούβλο Brick Black
In stock
Τιμή σε πόντους: 3200 πόντοι
Το ανα παλαιωμένο τούβλο Brick Black , της HELLAS STONES, είναι διαχρονικό υλικό που μπορείτε να εφαρμόσετε άψογα σε οποιαδήποτε επιφάνεια του σπιτιού σας. Ένα τούβλο επένδυσης που χαρίζει μια αισθητική που πηγάζει από άλλη εποχή.  Χαρίστε στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο...
30.00 
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τούβλο Brick Black επένδυσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου 19.6x6.5cm HELLAS STONES (1 m2.)" είναι 2".

Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Το αναπαλαιωμένο τούβλο Brick Black, της HELLAS STONES, είναι διαχρονικό υλικό που μπορείτε να εφαρμόσετε άψογα σε οποιαδήποτε επιφάνεια του σπιτιού σας. Ένα τούβλο επένδυσης που χαρίζει μια αισθητική που πηγάζει από άλλη εποχή. 

Χαρίστε στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας χώρο μια vintage αισθητική και μεταφερθείτε σε μια αλλη εποχή με ένα ζεστό και cosy αποτέλεσμα που θα λατρέψετε με το αναπαλαιωμένο τούβλο Brick Black.

Για  την αδιαβροχοποίηση των πορωδών τούβλων την προστασία τους από την υγρασία και ταυτόχρονα για τον καθαρισμό τους σας προτείνουμε το πρωτοποριακό υλικό Ισπανικής προελεύσεως το οποίο δεν σχηματίζει κανένα φιλμ πάνω στην επιφάνεια και είναι τελείως  άοσμο Aguastop Invisible.


Μήκος = 19,6 cm

Ύψος = 6,5 cm

Πάχος = 0,8-1,5 cm

Κιβώτιο = 1 m2

Προσοχή..! 

Τα μεταφορικά δεν υπολογίζονται από το σύστημα. 

Επικοινωνήστε για το κόστος των μεταφορικών.


Brands:
Hellas Stones
Χρώμα:
Μαύρο

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε