Τούβλο Attica Brick Black επένδυσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου 22.6x6.5 cm HELLAS STONES (1 m2.)

Τούβλο Attica Brick Black
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 6000 πόντοι

Παλαιωμένο τούβλο, attica brick black, μια εξαιρετική επιλογή για να δώσετε μια vintage όψη στον ιδιωτικό αλλά και στον επαγγελματικό σας χώρο μια διαχρονική αισθητική και μια διακοσμητική επιλογή που ξεχωρίζει.

36.00 
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Τούβλο Attica Brick Black επένδυσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου 22.6x6.5 cm HELLAS STONES (1 m2.)" είναι 2".

Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Το παλαιωμένο τούβλο, χάρη στην ιδιαίτερη υφή του της HELLAS STONES αποτελεί το διαχρονικό υλικό το οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε άψογα και πολύ εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια της κατοικίας σας. Έχει μια ιδιαίτερη υφή με τις επιμελώς διαβρωμένες γωνίες του και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ιδιωτικούς αλλά και για επαγγελματικούς χώρους που θα τους κάνει να θυμίζουν μια όψη από τα παλιά.(εποχή vintage) Είναι μια σίγουρη ,εύκολη και για πολλούς ίσως την καλύτερη διακοσμητική επιλογή.

Για  την αδιαβροχοποίηση των πορωδών τούβλων την προστασία τους από την υγρασία και ταυτόχρονα για τον καθαρισμό τους σας προτείνουμε το πρωτοποριακό υλικό Ισπανικής προελεύσεως το οποίο δεν σχηματίζει κανένα φιλμ πάνω στην επιφάνεια και είναι τελείως  άοσμο Aguastop Invisible.


Μήκος = 22,6 cm

Ύψος = 6,5 cm

Πάχος = 0,8-1,5 cm

Κιβώτιο = 1 m2


Προσοχή..! 

Τα μεταφορικά δεν υπολογίζονται από το σύστημα. 

Επικοινωνήστε για το κόστος των μεταφορικών.


Χρήση για:
  • Σπίτι
  • Επαγγελματικό Χώρο
  • Γραφείο
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε