Αυτοκόλλητα τουβλάκια τοιχου εσωτερικού χώρου RMK4062G

27.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Αυτοκόλλητη ταπετσαρία με τουβλάκια τοίχου RoomMates με εκτύπωση υψηλής ποιότητας βινυλικό υπόστρωμα με τη μοναδική αυτοκόλλητη κόλλα, ιδανικά για μακροχρόνια ή προσωρινή σχεδίαση με την αισθητική του τούβλου σε κόκκινο χρώμα.

Τιμή σε πόντους: 4500 πόντοι
RMK4062GM
Σε Απόθεμα
+

Οι τοίχοι αποκτούν πλέον μια μοναδική εμφάνιση με τα αυτοκόλλητα τοίχου Roomates σε τούβλινο σχέδιο, με ρεαλιστικές λεπτομέρειες που δίνουν μια μποέμ γοητεία και μια ρουστίκ αίσθηση με την εμφάνιση παλιών, ακατέργαστων κόκκινων τούβλων. Βάλτε το στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο, στο γραφείο, σε χώρους εστίασης σας ή οπουδήποτε αλλού θέλετε να ανανεώσετε το ντεκόρ.

Οι προσεγμένες λεπτομέρειες προσδίδουν το απόλυτο στυλ στον χώρο σας με την ζεστή αίσθηση που προσφέρει το αυτοκόλλητο τούβλο.

Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι μόνιμα για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεστε εσείς να είναι καθώς αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία ζημιά στο τοίχο με τεχνολογία ξεφλουδίζω και κολλάω. Χωρίς να αφήνουν πίσω τους ένα κολλώδες φιλμ, ιδανικά για μακροχρόνια ή προσωρινή σχεδίαση.

Τα diy αυτοκόλλητα αποτελούν την καλύτερη επιλογή, όταν θέλουμε να αναδιαμορφώσουμε τον χώρο μας.

Τοποθετήστε τις αποσπώμενες αυτοκόλλητες ετικέτες στους τοίχους ή σε έπιπλα σε οποιαδήποτε ομαλή επιφάνεια, αφαιρέστε και επανατοποθετήστε γρήγορα..

Εκτυπώνονται σε υψηλής ποιότητας βινυλικό υπόστρωμα με τη μοναδική αυτοκόλλητη κόλλα, τα αυτοκόλλητα τοίχου εγκαθίστανται μέσα σε λίγα λεπτά και αφαιρούνται σε δευτερόλεπτα.


Χρησιμοποιήστε τα αυτοκόλλητα:

▸ Υπνοδωμάτια

▸ Μπάνια

▸ Γραφεία

▸ Κουζίνες

▸ Παιδικούς σταθμούς


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

▸ Οι DIY διακοσμήσεις είναι πλέον εύκολες.

▸ Εγκαταστήστε μέσα σε λίγα λεπτά.

▸ Ξεφλουδίστε και κολλήστε.

▸ Εφαρμόζονται καλύτερα σε λείες και καθαρές ομαλά επιφάνειες.

▸ Επανατοποθετήστε εύκολα για να πετύχετε την τέλεια ευθυγράμμιση. 

▸ Αφαιρούνται σε δευτερόλεπτα.

▸ Δεν κάνουν ζημιά στον τοίχο.

▸ Δεν αφήνουν κολλώδη υπολείμματα.

▸ Επαναχρησιμοποιήστε ξανά και ξανά.

▸ Εκτυπώνεται σε υψηλής ποιότητας, μη τοξικό βινύλιο.

▸Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ.


Διαστάσεις:

24 αυτοκόλλητα.

36.5" x 17,25'' (92,7cm x 43,8cm). 


Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα (παράδοση σε 1-3 ημέρες, μπορεί να ζητηθεί και κατόπιν παραγγελίας).Τα χρώματα των σχεδίων,  ενδέχεται να έχουν μικρές αποκλίσεις ανάλογα με τις ρυθμίσεις της οθόνης στην οποία προβάλλονται.