Υφαλόχρωμα Silic One σιλικόνης χωρίς βιοκτόνο μαύρο Hempel

75.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Υφαλόχρωμα χωρίς βιοκτόνα, υψηλής περιεκτικότητας στερεών ,με βάση τη σιλικόνη και υδρογέλη ,αποτρέπει την προσκόλληση οργανισμών στα ύφαλα και τις προπέλες. Κατάλληλο για κάθε τύπο σκάφους ,δεν περιέχει χαλκό.

19990 Hempel Black
Σε Απόθεμα
+

Το υφαλόχρωμα της HEMPEL SILIC ONE είναι μια επίστρωση χωρίς βιοκτόνα, υψηλής περιεκτικότητας στερεών ,με βάση τη σιλικόνη και υδρογέλη και παρέχει λεία, χαμηλής επιφανειακής τάσης, απωθητική επίστρωση που αποτρέπει την προσκόλληση οργανισμών στα ύφαλα και τις προπέλες, ενώ τα πολυμερή σιλικόνης
διευκολύνουν τον αυτοκαθαρισμό του σκάφους όταν είναι σε κίνηση. Πλεονέκτημα επίσης είναι ο απλός καθαρισμός των ρύπων και η εύκολη επαναεφαρμογή με αποτέλεσμα χαμηλότερο κόστος συντήρησης.


  • Κατάλληλο για κάθε τύπο σκάφους
  • Σύστημα αποτροπής εναπόθεσης ρύπων χωρίς βιοκτόνα
  • Δεν περιέχει χαλκό
  • Χαμηλή τριβή

Η εφαρμογή του προϊόντος πάνω στο HEMPEL’S SILIC ONE TIECOAT 27450 διαρκεί το πολύ 48 ώρες ή τουλάχιστον 8 ώρες στους 20°C ή 16 ώρες στους 10°C. Ρίξτε τη βαφή μέσα στο δοχείο βαφής και τοποθετήστε ξανά το καπάκι. Γεμίστε πλήρως το ρολό/το πινέλο βαφής και εφαρμόστε με απαλές κινήσεις ώστε να διασφαλίσετε την πλήρη κάλυψη. Η ομοιόμορφη εφαρμογή των στρώσεων μπορεί να επιτευχθεί πριν στεγνώσει η βαφή.


Brands:
Hempel

Δελτία δεδομένων ασφαλείας (HEMPEL'S_SILIC_ONE_7745019990_el-GR__1_.pdf, 165 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.