Υφαλόχρωμα αυτοκαθαριζόμενο (μουράβια) Mille NCT Hempel 2.5LT

170.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Αυτοκαθαριζόμενο υφαλόχρωμα (μουράβια) Mille NCT της Hempel. Ιδιαίτερα κατάλληλο για ιστιοφόρα και ταχύπλοα σκάφη από fiberglass, ξύλο και ατσάλι. Δεν συνιστάται για χρήση σε αλουμίνιο ή άλλα ελαφρά μέταλλα, κατάλληλο για χρήση σε όλα τα ύδατα.

Hempel Mille NCT
Σε Απόθεμα
+

Αυτοκαθαριζόμενο υφαλόχρωμα (μουράβια) Mille NCT της Hempel, με τεχνολογία nanocapsule, το ιδανικότερο για σκάφη με ταχύτητα από 8 έως 27 μίλια. Προσφέρει άριστα αποτελέσματα αφού συνδυάζει εξαιρετικά την αποτελεσματική, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τεχνολογία nanocapsule Hempel με αυτοκαθαριστική δράση.

Λόγω της φύσης του, το υφαλόχρωμα Mille NCT, μένει καινούριο για όλο το διάστημα που βρίσκεται στην θάλασσα, διατηρώντας λείο και γυαλιστερό φινίρισμα.

Ιδιαίτερα κατάλληλο για ιστιοφόρα και ταχύπλοα σκάφη από fiberglass, ξύλο και ατσάλι. Δεν συνιστάται για χρήση σε αλουμίνιο ή άλλα ελαφρά μέταλλα, κατάλληλο για χρήση σε όλα τα ύδατα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Φινίρισμα: Ματ
 • Απόδοση: 10,5 m² / λίτρο
 • Ειδικό βάρος : 1,5 g / ml
 • Σημείο ανάφλεξης: 34°C
 • Χρόνος στεγνώματος: Περίπου 2 ώρες (20°C)
 • Χρόνος επαναβαφής: min 5 ώρες / Max none (20°C)
 • Συνιστώμενη πάχος του φιλμ: 95 microns (υγρό) - 50 μικρά (στεγνό) / ανά στρώση
 • Αποχρώσεις: Μπλε (30390), Λευκό (10000), Μαύρο (19990), Κόκκινο (56460), Γαλάζιο (31750)

Εφαρμογή:

 • Πινέλο / ρολό
 • Πιστόλι
  Αραίωση: 5% Ακροφύσιο: 0.018 "- 023rd" 0,5-3,5 mm Πίεση: 150 bar (Airless)
 • Εφαρμογή προϊόντος:
  Μέθοδος: Απλώστε 2 στρώσεις της αντιρρυπαντικής βαφής με πάχος στεγνού φιλμ 40 μm η κάθε μία. Απλώστε μια πρόσθετη στρώση γύρω από την ίσαλο γραμμή και τις περιοχές μεγάλης φθοράς. Προσθέστε αραιωτικό για τη διευκόλυνση της εφαρμογής, εάν χρειάζεται. Αναδεύστε το προϊόν καλά πριν από τη χρήση. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής
  προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Εάν το σκάφος χρησιμοποιείται τακτικά σε ταχύτητες πάνω από τους 20 κόμβους, συστήνεται η εφαρμογή 3 στρώσεων αντιρρυπαντικού.

  Σταθερότητα χρώματος: Το τελικό χρώμα αναπτύσσεται 1 εβδομάδα μετά από τη βύθιση στο νερό. Η διάρκεια της επισκευής μπορεί να επηρεάσει ως ένα βαθμό το χρώμα. Το αντιρρυπαντικό μπορεί να αποκτήσει μια χαλκοπράσινη απόχρωση. Ενδέχεται να υπάρχει μια μικρή διαφορά στο χρώμα της κάθε παρτίδας. Αναμίξετε πριν από τη βαφή. Πάχος μεμβράνης/αραίωση: Περιορίστε την αραίωση στο ελάχιστο ώστε να διασφαλιστεί η επίτευξη του σωστού πάχους μεμβράνης.
Brands:
Hempel

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.