Υφαλόχρωμα Αυτοκαθαριζόμενο (Μουράβια) Lixiviante 750ml TITAN

29.50 
Σύντομη Περιγραφή:

Μουράβια - Υφαλόχρωμα Αυτοκαθαριζόμενο Lixiviante. Προστατεύει και συντηρεί το σκάφος εξασφαλίζοντας ταχύτητα, καλύτερη πλεύση και εξοικονόμηση καυσίμων. Κατάλληλο για ξύλινα, μεταλλικά και πολυεστερικά σκάφη, εφαρμόζεται απευθείας πάνω από παλιά αυτοκαθαριζόμενα υφαλοχρώματα. Άριστη σχέση ποιότητας - τιμής. Διατηρεί το σκάφος καθαρό.

Τιμή σε πόντους: 4917 πόντοι
54-304 Υφαλόχρωμα - Μουράβια
Σε Απόθεμα
+

Αυτοκαθαριζόμενο υφαλόχρωμα (μουράβια) Patente Lixiviante Titan είναι βιολογικά ενεργό καθ’ όλη την διάρκεια ζωής του και δεν συσσωρεύεται. Μπορεί να εφαρμοσθεί απευθείας πάνω από την πλειονότητα των παλαιών υφαλοχρωμάτων που είναι σε καλή κατάσταση. Εξασφαλίζει λεία επιφάνεια και απαλότερη πλεύση. Βιολογικά ενεργό για μια σεζόν. Ιδανικό για σκάφη που μένουν εκτός θαλάσσης κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Φινίρισμα: Ματ
Απόδοση:6-8 τ.μ./L

Χρόνος στεγνώματος:1 ώρα

Καθέλκυση: Από 12 ώρες το ελάχιστο έως 6 μήνες το μέγιστο

Αποχρώσεις: Μπλε, Λευκό, Μαύρο, Κόκκινο

Οδηγίες χρήσης:

Εργαλεία εφαρμογής: Πινέλο, ρολό.
Συνιστώμενο στεγνό πάχος: 70-80 microns στεγνό φιλμ (2 στρώσεις)
Συνθήκες εφαρμογής: σε θερμοκρασία μεταξύ 10 ºC - +30 ºC

Ανακατέψτε καλά το προϊόν. Οι επιφάνειες που πρόκειται να βαφούν πρέπει να είναι καθαρές στεγνές και χωρίς αλάτι.
Νέες επιφάνειες: Προετοιμάστε κατάλληλα την επιφάνεια με προστασία κατά της όσμωσης. Εφαρμόστε το υφαλόχρωμα μέσα σε 12-24 ώρες μετά τη τελευταία στρώση ασταριού.

Συντήρηση ήδη βαμμένων επιφανειών σε καλή κατάσταση: πάνω από την πλειονότητα των παλιών υφαλοχρωμάτων που διατηρούνται σε καλή κατάσταση μπορεί να εφαρμοσθεί απευθείας το υφαλόχρωμα αφού έχει πλυθεί καλά η επιφάνεια με νερό. Μην το εφαρμόζετε πάνω από σκληρά υφαλοχρώματα. Σε περίπτωση που δεν είναι γνωστός ο τύπος του παλιού υφαλοχρώματος, συνιστάται η εφαρμογή του Barrier Aluminum Primer ως ενδιάμεσο.

Συντήρηση ήδη βαμμένων επιφανειών σε κακή κατάσταση: Αφαιρέστε τα παλαιά υφαλοχρώματα σε Διαβρωτικό Υφαλοχρωμάτων Νερού Decapante.

Brands:
Titan

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας ([06L][PATENTE_AUTOPULIM._LIXIVIANTE][2][el-GR].pdf, 806 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική