Μετατροπέας σταθεροποιητής σκουριάς Neodur Metalforce 1lt

5423090187
Σε Απόθεμα
Τιμή σε πόντους: 1417 πόντοι

Καθαριστικό αφαιρετικό και σταθεροποιητής σκουριάς Neodur Metalforce . Ναυτιλιακό προϊόν για τον καθαρισμό του σκάφους και την προετοιμασία επιφανειών. Καθαρίζει και γυαλίζει ανοξείδωτο ατσάλι, μέταλλο με επένδυση χρωμίου, βρύσες, δεξαμενές, ανοξείδωτους νεροχύτες, προπέλες κτλ.

8.50 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Καθαριστικό Metalforce ειδικό προϊόν νερού, κατάλληλο για τη μετατροπή και σταθεροποίηση της σκουριάς σε υγιές μέταλλο. Εξαιρετικό καθαριστικό γενικής χρήσης που αδρανοποιεί την σκουριά και την καθαρίζει, απομακρύνει τα άλατα. Εφαρμόζεται εύκολα και μετατρέπει την σκουριασμένη επιφάνεια σε υγιή σχηματίζοντας ένα ανθεκτικό στρώμα με εξαιρετική πρόσφυση στο σίδερο. 

Εμποδίζει τη δημιουργία νέας σκουριάς ενισχύοντας την επιφάνεια αφού σχηματίζει ένα υπόστρωμα, για μετέπειτα βαφές με αντισκωριακό αστάρι. Κατάλληλο για την βιομηχανία, οικοδομή, συνεργεία φανοποιεία αυτοκινήτων, ναυπηγοεπισκευαστικές μονάδες και γενικά οπουδήποτε χρειάζεται να σταματήσει η εξάπλωση της οξείδωσης και είναι αδύνατη η αφαίρεσή της με μηχανικά μέσα.


Διατίθεται σε συσκευασία του 1L και 250ml


Εφαρμογές:

-Σίδερο, αλουμίνιο, σίδερο με επένδυση ψευδαργύρου: Αφαιρεί και εξουδετερώνει την σκουριά.
-Σε αλουμίνιο και σίδερο γαλβανιζέ, βελτιώνει την πρόσφυση των ασταριών και των τελικών στρωμάτων.
-Ξύλο: Καθαρίζει και αφαιρεί λεκέδες και λιπαρές ουσίες από όλα τα άλλα είδη ξύλου.
-Πολυεστέρα με σημάδια σκουριάς.
-Πισίνες από τσιμέντο ή πολυεστέρα: Δρα ως αφαιρετικό λιπαρών και ασβεστολιθικών ουσιών.
-Καθαριστικό και γυαλιστικό: Χάρη στα ειδικά χαρακτηριστικά του, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει και να γυαλίσει ανοξείδωτο ατσάλι, μέταλλο με επένδυση χρωμίου, βρύσες, δεξαμενές, ανοξείδωτους νεροχύτες, προπέλες κτλ.

Ιδανικό για καθαρισμό μπανιερών που πρόκειται να βαφούν με το σύστημα σμάλτου 

Οδηγίες Προετοιμασία επιφανειών: 

Απομακρύνετε λάδια, γράσα και απολεπίστε τους φλοιούς της σκουριάς και της καλαμίνας. Οξειδωμένες επιφάνειες εκτιθέμενες σε θαλάσσιο περιβάλλον ή προσβεβλημένες από χημικές ουσίες πρέπει να ξεπλυθούν με φρέσκο νερό πριν τη χρήση του. Το προϊόν εφαρμόζεται ακόμα και σε υγρές επιφάνειες. Η σταθεροποίηση της σκουριάς και η αλλαγή του χρώματος της σκουριάς σε μαύρο ολοκληρώνεται σε 3 ώρες Μετά από 24 ώρες μπορεί να εφαρμοστεί αντισκωριακό αστάρι και τελικό χρώμα.


Brands:
Neotex

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε