Μετατροπέας σταθεροποιητής σκουριάς Neodur Metalforce 1lt

8.50 
Σύντομη Περιγραφή:

Καθαριστικό αφαιρετικό και σταθεροποιητής σκουριάς Neodur Metalforce . Ναυτιλιακό προϊόν για τον καθαρισμό του σκάφους και την προετοιμασία επιφανειών. Καθαρίζει και γυαλίζει ανοξείδωτο ατσάλι, μέταλλο με επένδυση χρωμίου, βρύσες, δεξαμενές, ανοξείδωτους νεροχύτες, προπέλες κτλ.

Τιμή σε πόντους: 1417 πόντοι
Neodur Metalforce Μετατροπέας σταθεροποιητής σκουριάς
Σε Απόθεμα
+

Καθαριστικό Metalforce ειδικό προϊόν νερού, κατάλληλο για τη μετατροπή και σταθεροποίηση της σκουριάς σε υγιές μέταλλο. Εξαιρετικό καθαριστικό γενικής χρήσης που αδρανοποιεί την σκουριά και την καθαρίζει, απομακρύνει τα άλατα. Εφαρμόζεται εύκολα και μετατρέπει την σκουριασμένη επιφάνεια σε υγιή σχηματίζοντας ένα ανθεκτικό στρώμα με εξαιρετική πρόσφυση στο σίδερο. 

Εμποδίζει τη δημιουργία νέας σκουριάς ενισχύοντας την επιφάνεια αφού σχηματίζει ένα υπόστρωμα, για μετέπειτα βαφές με αντισκωριακό αστάρι. Κατάλληλο για την βιομηχανία, οικοδομή, συνεργεία φανοποιεία αυτοκινήτων, ναυπηγοεπισκευαστικές μονάδες και γενικά οπουδήποτε χρειάζεται να σταματήσει η εξάπλωση της οξείδωσης και είναι αδύνατη η αφαίρεσή της με μηχανικά μέσα.


Διατίθεται σε συσκευασία του 1L και 250ml


Εφαρμογές:

-Σίδερο, αλουμίνιο, σίδερο με επένδυση ψευδαργύρου: Αφαιρεί και εξουδετερώνει την σκουριά.
-Σε αλουμίνιο και σίδερο γαλβανιζέ, βελτιώνει την πρόσφυση των ασταριών και των τελικών στρωμάτων.
-Ξύλο: Καθαρίζει και αφαιρεί λεκέδες και λιπαρές ουσίες από όλα τα άλλα είδη ξύλου.
-Πολυεστέρα με σημάδια σκουριάς.
-Πισίνες από τσιμέντο ή πολυεστέρα: Δρα ως αφαιρετικό λιπαρών και ασβεστολιθικών ουσιών.
-Καθαριστικό και γυαλιστικό: Χάρη στα ειδικά χαρακτηριστικά του, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει και να γυαλίσει ανοξείδωτο ατσάλι, μέταλλο με επένδυση χρωμίου, βρύσες, δεξαμενές, ανοξείδωτους νεροχύτες, προπέλες κτλ.

Ιδανικό για καθαρισμό μπανιερών που πρόκειται να βαφούν με το σύστημα σμάλτου 

Οδηγίες Προετοιμασία επιφανειών: 

Απομακρύνετε λάδια, γράσα και απολεπίστε τους φλοιούς της σκουριάς και της καλαμίνας. Οξειδωμένες επιφάνειες εκτιθέμενες σε θαλάσσιο περιβάλλον ή προσβεβλημένες από χημικές ουσίες πρέπει να ξεπλυθούν με φρέσκο νερό πριν τη χρήση του. Το προϊόν εφαρμόζεται ακόμα και σε υγρές επιφάνειες. Η σταθεροποίηση της σκουριάς και η αλλαγή του χρώματος της σκουριάς σε μαύρο ολοκληρώνεται σε 3 ώρες Μετά από 24 ώρες μπορεί να εφαρμοστεί αντισκωριακό αστάρι και τελικό χρώμα.


Brands:
Neotex

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.