Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Καθαριστικό Σκουριάς Πολλαπλών Χρήσεων Desoxidante Titan 250ml

12416
Τιμή σε πόντους: 704 πόντοι

Καθαριστικό - αφαιρετικό σκουριάς και ασβεστολιθικών ουσιών. Ναυτιλιακό προϊόν για τον καθαρισμό του σκάφους και την προετοιμασία επιφανειών. Καθαρίζει και γυαλίζει σίδερο, ξύλο, μέταλλα, επιχρωμιωμένες επιφάνειες, fiberglass

6.60 
In stock
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Το καθαριστικό και αδρανοποιητής σκουριάς Desoxidante Titan είναι εξαιρετικό καθαριστικό γενικής χρήσης που αδρανοποιεί την σκουριά και την καθαρίζει, απομακρύνει τα άλατα, απολυμαντικό και καθαριστικό ασβεστολιθικών ουσιών. Το Desoxidante καθαρίζει και γυαλίζει σίδερο, ξύλο, μέταλλα και επιχρωμιωμένες επιφάνειες. 

Διατίθεται σε συσκευασία 250ml και 1Lt

Εφαρμογές:

-Σίδερο, αλουμίνιο, σίδερο με επένδυση ψευδαργύρου: Αφαιρεί και εξουδετερώνει την σκουριά.
-Σε αλουμίνιο και σίδερο γαλβανιζέ, βελτιώνει την πρόσφυση των ασταριών και των τελικών στρωμάτων.
-Ξύλο: Καθαρίζει και αφαιρεί λεκέδες και λιπαρές ουσίες από όλα τα άλλα είδη ξύλου.
-Πολυεστέρα με σημάδια σκουριάς.
-Πισίνες από τσιμέντο ή πολυεστέρα: Δρα ως αφαιρετικό λιπαρών και ασβεστολιθικών ουσιών.
-Καθαριστικό και γυαλιστικό: Χάρη στα ειδικά χαρακτηριστικά του, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει και να γυαλίσει ανοξείδωτο ατσάλι, μέταλλο με επένδυση χρωμίου, βρύσες, δεξαμενές, ανοξείδωτους νεροχύτες, προπέλες κτλ.

Ιδανικό για καθαρισμό μπανιερών που πρόκειται να βαφούν με το σύστημα σμάλτου YATE Imprimacion Epoxi + Esmalte Aspecto Ceramico.

Οδηγίες Χρήσεις ανά υλικό:

Σίδερο, αλουμίνιο, σίδερο με επένδυση ψευδαργύρου: Εφαρμόστε το προϊόν στη μολυσμένη περιοχή με πινέλο ή σπρέι. Αφήστε το να δράσει μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές της σκουριάς και ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Ξύλο: Αραιώστε το προϊόν 50% με νερό, απλώστε το στο ξύλο και αφήστε το να δράσει. Όταν καθαρίσει, ξεπλύνετε με νερό. Η αναλογία του μείγματος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη ρυπαρότητα του ξύλου.

Πολυεστέρας με σημάδια σκουριάς - Πισίνες: Εφαρμόστε στα σκουριασμένα σημεία μέχρι να εξαφανιστεί η σκουριά. Ξεπλύνετε με άφθονο καθαρό νερό.

Αποφύγετε τη διαρροή του προϊόντος σε μάρμαρο και μωσαϊκό. Σε επιφάνειες άγνωστης σύνθεσης, συνιστάται να κάνετε μια δοκιμή σε ένα μικρό σημείο της επιφάνειας, πριν την χρήση.

Δελτίο δεδομένων ασφαλείας ([07U][DESOXIDANTE_MULTIUSO_TITAN][8][el-GR].pdf, 337 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε