Καθαριστικό Σκουριάς Πολλαπλών Χρήσεων Desoxidante Titan 1Lit

11.99 
Σύντομη Περιγραφή:

Καθαριστικό - αφαιρετικό σκουριάς και ασβεστολιθικών ουσιών. Ναυτιλιακό προϊόν για τον καθαρισμό του σκάφους και την προετοιμασία επιφανειών. Καθαρίζει και γυαλίζει σίδερο, ξύλο, μέταλλα, επιχρωμιωμένες επιφάνειες, fiberglass

Τιμή σε πόντους: 1999 πόντοι
12-416 Desoxidante Καθαριστικό
Σε Απόθεμα
+

Το καθαριστικό και αδρανοποιητής σκουριάς Desoxidante Titan είναι εξαιρετικό καθαριστικό γενικής χρήσης που αδρανοποιεί την σκουριά και την καθαρίζει, απομακρύνει τα άλατα, απολυμαντικό και καθαριστικό ασβεστολιθικών ουσιών. Το Desoxidante καθαρίζει και γυαλίζει σίδερο, ξύλο, μέταλλα και επιχρωμιωμένες επιφάνειες. 

Διατίθεται σε συσκευασία του 1L και 250ml

Εφαρμογές:

-Σίδερο, αλουμίνιο, σίδερο με επένδυση ψευδαργύρου: Αφαιρεί και εξουδετερώνει την σκουριά.
-Σε αλουμίνιο και σίδερο γαλβανιζέ, βελτιώνει την πρόσφυση των ασταριών και των τελικών στρωμάτων.
-Ξύλο: Καθαρίζει και αφαιρεί λεκέδες και λιπαρές ουσίες από όλα τα άλλα είδη ξύλου.
-Πολυεστέρα με σημάδια σκουριάς.
-Πισίνες από τσιμέντο ή πολυεστέρα: Δρα ως αφαιρετικό λιπαρών και ασβεστολιθικών ουσιών.
-Καθαριστικό και γυαλιστικό: Χάρη στα ειδικά χαρακτηριστικά του, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει και να γυαλίσει ανοξείδωτο ατσάλι, μέταλλο με επένδυση χρωμίου, βρύσες, δεξαμενές, ανοξείδωτους νεροχύτες, προπέλες κτλ.

Ιδανικό για καθαρισμό μπανιερών που πρόκειται να βαφούν με το σύστημα σμάλτου YATE Imprimacion Epoxi + Esmalte Aspecto Ceramico.

Οδηγίες Χρήσεις ανά υλικό:

Σίδερο, αλουμίνιο, σίδερο με επένδυση ψευδαργύρου: Εφαρμόστε το προϊόν στη μολυσμένη περιοχή με πινέλο ή σπρέι. Αφήστε το να δράσει μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές της σκουριάς και ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Ξύλο: Αραιώστε το προϊόν 50% με νερό, απλώστε το στο ξύλο και αφήστε το να δράσει. Όταν καθαρίσει, ξεπλύνετε με νερό. Η αναλογία του μείγματος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη ρυπαρότητα του ξύλου.

Πολυεστέρας με σημάδια σκουριάς - Πισίνες: Εφαρμόστε στα σκουριασμένα σημεία μέχρι να εξαφανιστεί η σκουριά. Ξεπλύνετε με άφθονο καθαρό νερό.

Αποφύγετε τη διαρροή του προϊόντος σε μάρμαρο και μωσαϊκό. Σε επιφάνειες άγνωστης σύνθεσης, συνιστάται να κάνετε μια δοκιμή σε ένα μικρό σημείο της επιφάνειας, πριν την χρήση.


Δελτίο δεδομένων ασφαλείας ([07U][DESOXIDANTE_MULTIUSO_TITAN][8][el-GR].pdf, 337 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


ίσως... σας ενδιαφέρει

Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.