Φανός σήμανσης παραγαδιών με Led 63454

5.80 
Σύντομη Περιγραφή:

Φως αναγνώρισης με led και φωτοκύτταρο, σε χρώμα κόκκινο, με 2 μπαταρίες τύπου D για παραγάδια και δίχτυα. εκπέμπει δυνατό φως, σε λειτουργία αναλαμπής, Λειτουργεί αυτόματα μόνο την νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τιμή σε πόντους: 967 πόντοι
Φανός σήμανσης παραγαδιών με Led 63454
Σε Απόθεμα
+

Φανός σήμανσης δικτυών και παραγαδιών με led και φωτοκύτταρο, σε χρώμα κόκκινο, με 2 μπαταρίες τύπου D, Torpedo 1. Ο φανός σήμανσης χρησιμοποιεί λαμπάκια τεχνολογίας LED και είναι αδιάβροχος. 

Εκπέμπει ένα δυνατό φως, σε λειτουργία αναλαμπής ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για να διακρίνετε από μακριά την νύχτα αλλά και σε συνθήκες ομίχλης, με δυνατό φως για εύκολη αναγνώριση.

Έχει την δυνατότητα να ξεχωρίζει τις περιβαλλοντικές αλλαγές, μέρα ή νύχτα και λειτουργεί αυτόματα μόνο την νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. 

Λειτουργεί μόνο την νύχτα ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αφού έχει την δυνατότητα να ξεχωρίζει τις συνθήκες αυτόματα χωρίς να το χειρίζεστε εσείς.


Χαρακτηριστικά:

Χρώμα: κόκκινο

Μπαταρίες: Χρησιμοποιεί δύο μπαταρίες τύπου D.

Φωτοκύτταρο και λαμπάκια Led

Αδιάβροχο

Brands:
LALIZAS
Χρήση για:
  • Σκάφος

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.