Αδιάβροχο σακίδιο για VHF Lalizas μπλε

Brands:
11.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Αδιάβροχο σακίδιο φορητού ηλεκτρονικού εξοπλισμού αποτελεί την ιδανική λύση για την προστασία του GPS, VHF ή ακόμα και του κινητού τηλεφώνου, από το νερό. Ιδανικά για ιστιοπλόους, ράφτερς, ψαράδες και γενικότερα για όλους όσους ασχολούνται με θαλάσσιες δραστηριότητες  100% αδιάβροχο.

Τιμή σε πόντους: 1834 πόντοι
Αδιάβροχο σακίδιο VHF
Σε Απόθεμα
+

Σακίδιο αδιάβροχο για μικρό VHF, αποτελεί την ιδανική λύση για την προστασία του εξοπλισμού από το νερό όπως το GPS, VHF ή ακόμα και το κινητό τηλέφωνο.
Κατασκευάζεται από ανθεκτικό βινύλιο με διαφανές πλαίσιο, το οποίο σας βοηθά να ξεχωρίζεται τις ενδείξεις οθόνης, τα κουμπιά ή να ενεργοποιείτε διάφορες λειτουργείες χωρίς να αφαιρείται το σακίδιο.
Παράλληλα, όλα τα αδιάβροχα σακίδια περιλαμβάνουν ένα κορδόνι για εύκολη μεταφορά και έχουν ένα 100% αδιάβροχο σφράγισμα με βέλκρο. Ανάλογα πάντα με το βάρος της συσκευής και την ποσότητα παγιδευμένου αέρα, τα σακίδια ηλεκτρονικού εξοπλισμού μπορεί να επιπλέουν στο νερό. Παρόλο που είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν και τις πιο σκληρές συνθήκες, συνίσταται να δοκιμάζεται την αδιαβρόχοτητα των σακιδίων συχνά για τυχόν φθορές.

Διατίθεται σε μπλε χρώμα:

Κωδικός:

10441 Σακίδιο για μικρό VHF,35x10cm

10442 Σακίδιο για μικρό VHF,40x10cm

10443 Σακίδιο για μικρό GPS,23Χ9.5cm

10444 Σακίδιο για μικρό GPS 30Χ12.5cm

Brands:
LALIZAS


Χρήσιμα

  1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
  2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
  4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
  5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.