Υγρό κερί καθαριστικό σκαφών ενός βήματος Meguiars MARINE/RV Cleaner wax One-step M50 473ml

23.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Υγρό κερί ενός βήματος με μη λειαντική φόρμουλα που καθαρίζει, γυαλίζει και προστατεύει όλες τις επιφάνειες του σκάφους. Αφαιρεί ελαφριά οξείδωση, θολότητα, μικρές γρατζουνιές και αράχνες, αποκαθιστά το χρώμα και τη λάμψη ενώ παρέχει μακροχρόνια προστασία από αλατα, διάβρωση και υπεριώδεις ακτίνες.

Τιμή σε πόντους: 3833 πόντοι
Meguiars MARINE/RV Cleaner wax One-step
Σε Απόθεμα
+

Καθαριστικό κερί Meguiar's Marine / RV One Step Cleaner Wax. Επαναφορά, Λάμψη, Προστασία. Το Marine One Step Cleaner Wax έχει σχεδιαστεί για να αποκαθιστά εύκολα το χρώμα, τη λάμψη και τη στιλπνότητα, ενώ προσθέτει αξεπέραστη μακροχρόνια προστασία σε ένα μόνο βήμα. Αφαιρεί την ελαφριά οξείδωση και την ομίχλη, τις μικρές γρατσουνιές και τους στροβιλισμούς, καθώς και τα αντιδιαβρωτικά συστατικά που βοηθούν στην καταπολέμηση της σκουριάς. Ισχυρά προστατευτικά συστατικά παρέχουν μακροχρόνια προστασία από τα άλατα τον θαλασσινό αέρα, τη διάβρωση και τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Διατίθεται σε δυο συσκευασίες : M5016 473ml  και M5001 3.78LT


Χαρακτηριστικά:

 • Η μη λειαντική φόρμουλα καθαρίζει γρήγορα, γυαλίζει και προστατεύει όλες τις επιφάνειες θαλάσσης με επίστρωση τζελ από φίμπεργκλας σε ένα μόνο στάδιο
 • Αφαιρεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα την ελαφριά οξείδωση, την θαμπάδα, τις μικρές γρατζουνιές και τους στροβιλισμούς(αραχνιάσματα)
 • Παρέχει ανθεκτική μακροχρόνια προστασία από τον αλάτι, τη διάβρωση και τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου
 • Επαναφέρει εύκολα το χρώμα, τη λάμψη και τη στιλπνότητα στις επιφάνειες σε επίστρωση τζελ και φίμπεργκλας
 • Εξαιρετική σε χρήση και είναι αποτελεσματική με το χέρι ή με μηχάνημα αλοιφαδόρο
 • Το μεγαλύτερο δοχείο 1 γαλονιού είναι πιο βολικό και οικονομικό για μεγαλύτερα σκάφη και οχήματα

Απολαύστε τον χρόνο σας στο νερό ακόμα περισσότερο με αυτό το κορυφαίο θαλάσσιο προϊόν. Είτε εξερευνάτε την καταπληκτική θαλάσσια ζωή με αναπνευστήρα ή απλά ταξιδεύετε στο ανοιχτό νερό για διασκέδαση, πρέπει να εφοδιάσετε το σκάφος σας με τα καλύτερα προϊόντα για να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν καταστρέφει τον εκπληκτικό χρόνο αναψυχής σας. Το Meguiars μπορεί να σας καλύψει από το τόξο στην πρύμνη, γιατί οι Meguiars ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεστε για να κάνετε το σκάφος σας ξεκούραστο.

Brands:
Meguiar's

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική


Χρήσιμα

 1.  Προαπαθούμε για τα καλύτερα προϊόντα την σωστή εξυπηρέτηση και το ιδανικό after sales.Γνωρίζουμε καλά τα προϊόντα ώστε να μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για τις δίκες σας ανάγκες.
 2. Σας διαβεβαιώνουμε ότι διαφυλάσσουμε πλήρως τα προσωπικά σας στοιχεία. 
 3. Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι σε έλλειψη θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
 4.   Δεχόμαστε επιστροφή εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό 
 5.  Εξυπηρέτηση πελατών από τις 8:00 έως 14:30 μεσημέρι και από 17:00 έως 21:00 το βράδυ.

.