Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

TUNG OIL Pure Φυσικό λάδι ξύλου για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα Liberon 250ml

014615
In stock
Τιμή σε πόντους: 2034 πόντοι

Το Pure Tung Oil της Liberon είναι φυσικό λάδι ξύλου για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Προσφέρει ματ φινίρισμα μεγάλης διάρκειας. Ιδανικό για επιφάνειες όπως πάγκους κουζίνας, τραπέζια και παιχνίδια.

12.20 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Το Pure Tung Oil είναι ένα ασφαλές, καθαρό και φυσικό λάδι για τη φροντίδα του ξύλου. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε νερό, αλκοόλ και οξέα τροφίμων. Προσφέροντας ένα σκληρό φινίρισμα, είναι ιδανικό για επιφάνειες όπως πάγκους κουζίνας, τραπέζια και για όλα τα υψηλής ποιότητας εσωτερικά ξύλα. Είναι ασφαλές για χρήση στα παιχνίδια. Προσφέρει ματ φινίρισμα μεγάλης διάρκειας.

Χαρακτηριστικά:

  • ΚΑΛΥΨΗ: 10-12m²
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Εσωτερικό και εξωτερικό
  • ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 24 ώρες μεταξύ των στρώσεων. Συνίστανται 4 στρώσεις.
  • ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Πινέλο ή πανί 
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ: Νέφτι
  • ΑΧΡΩΜΟ ΜΑΤ
  • ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
  • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΑ


Το καθαρό έλαιο Tung εξάγεται από τα καρύδια και μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.


Προετοιμασία:
Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια του ξύλου είναι καθαρή. Αφαιρέστε βερνίκι και κερί αν υπάρχουν. Καθαρή, στεγνή επιφάνεια χωρίς σκόνη διασφαλίζει την καλή απόδοση.

Εφαρμογή:
Εφαρμόστε το χρησιμοποιώντας πινέλο ή πανί χωρίς χνούδι. Για ευκολία εφαρμογής αραιώστε την πρώτη ή δύο στρώσεις με έως 50% white spirit. Αφήστε το λάδι να διεισδύσει για 20 έως 30 λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε το πλεόνασμα λαδιού χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί χωρίς χνούδι. Αφήστε να στεγνώσει για 24 ώρες μεταξύ των στρωμάτων. Εφαρμόστε τις επιπλέον στρώσεις Pure Tung Oil όπως παραπάνω, μειώνοντας την ποσότητα του white spirit που χρησιμοποιήθηκε. Αφήστε ξανά 24 ώρες για να στεγνώσει. Εφαρμόστε την τελευταία ή δύο στρώσεις Pure Tung Oil αδιάλυτη, όπως και στις προηγούμενες εφαρμογές. Αφού εφαρμοστεί η τελική στρώση και απομακρύνετε το πλεόνασμα αφήστε για 24 ώρες και σκουπίστε ξανά για να βοηθηθεί η ξήρανση. Αφαιρέστε τυχόν λάδι που μπορεί να έχει φουσκώσει. 

Συνιστούμε τουλάχιστον τέσσερις στρώσεις, απαιτούνται περισσότερα στρώματα για πορώδεις ή εξωτερικές επιφάνειες. Για βέλτιστα αποτελέσματα τρίψτε απαλά με εξαιρετικά λεπτό ατσαλόμαλλο (Νο 0000) μεταξύ των στρώσεων. Αφήστε λίγες ημέρες πριν τη χρήση, για να επιτρέψετε στο Pure Tung Oil να στεγνώσει πλήρως. 

Στις επιφάνειες επίπλων μπορεί να προστεθεί στο τελείωμα το κερί Wax Polish Black Bison για μεγαλύτερη στιλπνότητα.

Brands:
LIBERON

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε