Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Ταχυστέγνωτο λάδι συντήρησης ξύλων ματ διαφανές Liberon Tung oil 250ml

014470
In stock
Τιμή σε πόντους: 2817 πόντοι
  • Υψηλής ποιότητας φυσικό έλαιο για την προστασία των εσωτερικών και εξωτερικών ξύλων
  • Γρήγορο στέγνωμα: 4 ώρες ανά στρώση σημαίνει δύο στρώσεις σε μία ημέρα!
  • Παρέχει μια μακράς διαρκείας ματ φινίρισμα
  • Ανθεκτικό στην υγρασία, τη θερμότητα και το αλκοόλ
  • Εγκεκριμένο με EN71.3 - Ασφαλές για παιχνίδια
  • Εσωτερική χρήση
18.14 
16.90 
Κερδίζετε: 1.24 €
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό, στο αλκοόλ και στα τρόφιμα οξέα τροφίμων. Παρέχει μία σκληρή επικάλυψη ιδανική για επιφάνειες όπως πάγκους κουζίνας, τραπέζια και όλα τα έπιπλα υψηλής ποιότητας. Εξαιρετικό ματ φινίρισμα για πάγκους, τραπέζια, παιχνίδια, παιδικά έπιπλα κ.α
Στα εσωτερικού χώρου ξύλα: 4 ώρες ανά στρώση, σε στοιχεία όπως πάγκους, σαλατιέρες, πάγκους κοπής τροφίμων, έπιπλα και άλλα αντικείμενα, προστατεύονται γρήγορα και επαναφέρονται ξανά προς χρήση. Είναι ένα διεισδυτικό λάδι που επιτρέπει στο ξύλο να γεράσει με χάρη και να αναπτύξει μια φυσική πατίνα.

Προετοιμασία:
Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια του ξύλου είναι γυμνή: αφαιρέστε βερνίκι και κερί αν υπάρχουν.Kαθαρή, στεγνή επιφάνεια χωρίς σκόνη διασφαλίζει την καλή απόδοση.

Εφαρμογή:
Εφαρμόστε το χρησιμοποιώντας μια βούρτσα ή πανί χωρίς χνούδι. Επιτρέψει στο λάδι να διεισδύσει για 20 λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε το, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί που φεν αφήνει χνούδι. Αφήστε να στεγνώσει για 4 ώρες.
Εφαρμόστε επιπλέον στρώσεις, σας προτείνουμε τουλάχιστον 4 στρώσεις στα περισσότερα ξύλα. Για να ελέγξετε αν η επιφάνεια προστατεύεται, ρίξτε λίγο νερό επάνω στο ξύλο και αν το νερό δημιουργεί σφαιρίδια, το έχετε πετύχει. Επιτρέψτε 24 ώρες για να στεγνώσει η τελική στρώση. Για καλύτερα αποτελέσματα τρίψτε απαλά με ατσαλόμαλλο.

Brands:
LIBERON

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε