Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Λάδι προστασίας με κερί διαφανές Borma Naturaqua Dekorwachs Lasur 750ml

NAT3315
21.00 
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
Τιμή σε πόντους: 2240 πόντοι
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Borma Naturaqua Dekorwachs Lasur με υψηλής ποιότητας ρητίνες, φίλτρα UV και συντηρητικά, προστατεύει το ξύλο από επιβλαβείς παράγοντες και δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Λάδι ξύλου με κερί νερού υψηλών στερεών εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης Dekorwachs Lasur και σατινέ φινίρισμα. Έχει εξαιρετική καλυπτικότητα και με μεγάλη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Το προϊόν είναι έτοιμο προς χρήση, παρουσιάζοντας εξαιρετική ελαστικότητα και γρήγορο στέγνωμα. Με υψηλής ποιότητας ρητίνες, φίλτρα UV και συντηρητικά, προστατεύει το ξύλο από επιβλαβείς παράγοντες και δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Προϊόν εύκολο στην εφαρμογή, δε στάζει ακόμα και όταν εφαρμόζεται σε κάθετες επιφάνειες. Δεν ξεφλουδίζει και βασίζεται σε φυσικά κεριά και ρητίνες. Οι πολύτιμες ουσίες που το συνθέτουν σε συνδυασμό με φίλτρα UV αποτρέπουν το σχηματισμό χρωμοφόρου μούχλας και αποτρέπουν την επίθεση λιγνοφάγων εντόμων, εξασφαλίζοντας εξαιρετική αντοχή στους ατμοσφαιρικούς παράγοντες.

Παρέχει μεγάλη προστασία σε ξύλινα σπίτια, φράχτες, επενδύσεις και στέγαστρα. Το τζελ από κερί ξύλου προστατεύει επίσης βεράντες και μπαλκόνια, πόρτες και παράθυρα, καθώς και προσόψεις και έτσι βελτιώνει την εμφάνιση του σπιτιού. Σε εσωτερικούς χώρους, ωστόσο, οι ξύλινες οροφές, οι επενδύσεις και άλλα δομικά στοιχεία επωφελούνται από την επεξεργασία και εξασφαλίζουν ένα όμορφο σπίτι. 

Χαρακτηριστικά:

 • Ειδικό βάρος: 1,0 kg/lt.
 • Ξηρό υπόλειμμα: 23–25%.
 • Ιξώδες: 15” (20°C, Ford Cup n°4).
 • Απόδοση: 8-12 m²/lt.
 • Αραίωση: έτοιμο προς χρήση.
 • Καθαρισμός εργαλείων: νερό.

Συστάσεις για την εφαρμογή:

Για μακροχρόνια διάρκεια, συνιστάται η εφαρμογή τουλάχιστον δύο στρώσεων με τη χρήση πινέλου η πιστολιού βαφής. Το επίπεδο προστασίας που παρέχεται από τα υλικά DEKORWACHS LASUR και NATURAQUA DEKORWACHS LASUR είναι αρκετά κοντά, παρόλα αυτά, όταν χρειαστεί συντήρηση, η έκδοση με βάση το νερό απαιτεί ενδιάμεσο τρίψιμο μεταξύ των στρώσεων.

Φυσικό και φιλικό προς το περιβάλλον 

Η συνταγή του διακοσμητικού γλάσου κεριού Naturaqua αποτελείται από φυσικές ρητίνες και κεριά ειδικής ποιότητας. Ταυτόχρονα, το γλάσο έχει βάση το νερό, καθιστώντας το πρακτικά απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες - ιδανικό για το περιβάλλον και τον καταναλωτή. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τη σφραγίδα του Ευρωπαϊκού Προτύπου 71-III. Το πρότυπο αναφέρει ότι το προϊόν είναι απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες και επομένως είναι αρκετά ασφαλές για χρήση ακόμη και για παιδικά παιχνίδια. 

Brands
Borma Wachs
Find similar

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
 • Συνδύασε το με...
 • Είδατε πρόσφατα
 • Bestsellers
 • Δημοφιλέστερα
 • Αγόρασαν επίσης...
 
 
 
 
 
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε