Ισχυρό καθαριστικό ξύλου τζελ Lacq Turbogel 1LT

16.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Καθαριστικό ξύλου σε μορφή τζελ μπορεί πολύ εύκολο να εφαρμοστεί τόσο στις οριζόντιες όσο και στις κάθετες επιφάνειες. Η βαθιά καθαριστική δράση του διεισδύει στο ξύλο αναζωογονεί την επιφάνεια που έχει ξηρανθεί και έχει καεί από τον ήλιο.Ιδανικό καθαριστικό για τα ξύλινα καταστρώματα του σκάφους, τις προσόψεις, τα έπιπλα κήπου κ.λ.π. που έχουν επηρεαστεί από τις καιρικές συνθήκες.

Τιμή σε πόντους: 2667 πόντοι
Lacq Turbogel καθαριστικό ξυλου
Σε Απόθεμα
+

ΤοTurbogel Lacq είναι ένα ισχυρό καθαριστικό ξύλου κατάλληλο για τον καθαρισμό και την αναζωογόνηση του εξωτερικού ξύλου. Λόγω της θιξοτροπικής του σύνθεσης το Turbogel μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί τόσο σε οριζόντιες όσο και σε κάθετες επιφάνειες. Έχει εξειρετικη επίδραση σε βάθος το Turbogel, και η βρωμιά και η γήρανση απομακρύνονται πλήρως.  


Χρήση : Το Lacq Turbogel είναι κατάλληλο για χρήση σε: έπιπλα κήπου, ξύλινα καταστρώματα, επένδυση ξυλείας και άλλες ξύλινες επιφάνειες. Είναι κατάλληλο για σχεδόν όλα τα είδη ξύλου.Αφαιρέστε πρώτα όλες τις βρωμιές και τυχόν χαλαρά άθικτα μέρη από το μαυρισμένο ξύλο με μια βούρτσα. Ψεκάστε ελαφρά & ξεπλύνετε το ξύλο με νερό. Πάντα να δοκιμάζετε πρώτα το προϊόν σε μια δυσδιάκριτη περιοχή .Μην χρησιμοποιητε πλυστικό μηχάνημα για τον καθαρισμό του ξύλου. Όταν το ξύλο έχει στεγνώσει εντελώς (τουλάχιστον μετά από 24 ώρες) μπορεί να γίνει επεξεργασία του καθαρισμένου ξύλου με ένα υψηλής ποιότητας φινίρισμα, δηλαδή λάδι  ή και κεριούο φινίρισμα θα επαναφέρει το απαιτούμενο ζεστό χρωματικό τόνο του ξύλου.


Απόδοση : Το 1 λίτρο Lacq Turbogel καλύπτει περίπου 10 m2 με ένα πέρασμα. Η κάλυψη του προϊόντος εξαρτάται από πορώδες του ξύλου 


Προσοχή : Πάντα να διαβάζετε το φύλλο ασφαλείας πριν από τη χρήση Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην αφήνετε να εισχωρήσετε σε μάτια, πάνω στο δέρμα ή σε ρούχα. Να φοράτε πάντα κατάλληλο ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, γάντια και προστασία ματιών. Εάν το προϊόν εισχωρήσει στα μάτια, αμέσως ξεπλύνετε με άφθονες ποσότητες γλυκού νερού και αναζητήστε ιατρική συμβουλή. Αν κατά λάθος κατάποση συμβουλευτείτε γιατρό και δείξτε την ετικέτα συσκευασίαςBrands:
lacq

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική