Φυσικό λάδι συντήρησης ξύλου Tung oil για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα Lacq 250ml

10.00 
Σύντομη Περιγραφή:

Το Pure Tung Oil της Lacq είναι φυσικό λάδι ξύλου για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Προσφέρει ματ φινίρισμα μεγάλης διάρκειας. Ιδανικό για επιφάνειες όπως πάγκους κουζίνας, τραπέζια και παιχνίδια.

Τιμή σε πόντους: 1667 πόντοι
Lacq Pure Tung Oil
Σε Απόθεμα
+

Το Lacq Tung Oil είναι ένα ασφαλές, καθαρό και φυσικό λάδι προστατεύει με φυσικό τρόπο, σχεδόν όλες τις ξύλινες επιφάνειες από τις καιρικές επιδράσεις, το νερό, το αλκοόλ και τα οξέα τροφίμων. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση, το καθαρό λάδι tung είναι ένα φυσικό λάδι και χρησιμοποιείται για αιώνες σε ξύλινες επιφάνειες. Προσφέροντας ένα σκληρό φινίρισμα, είναι εξαιρετικό για επιφάνειες όπως πάγκους κουζίνας, τραπέζια , κοντάκι όπλου και για όλα τα υψηλής ποιότητας εσωτερικά ξύλα. Είναι ασφαλές για χρήση στα παιχνίδια, όπως και για κοπτικές πλάκες, αντίθετες κορυφές αλλά και για έπιπλα. Προσφέρει ματ φινίρισμα μεγάλης διάρκειας.

Χαρακτηριστικά:

  • ΚΑΛΥΨΗ: 12m² 12 m2 / λίτρο, ανάλογα με το απορροφητικό αποτέλεσμα του ξύλου
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Εσωτερικό και εξωτερικό
  • ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 24 ώρες μεταξύ των στρώσεων. Συνίστανται 4 στρώσεις.
  • ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Πινέλο ή πανί 
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ: Νέφτι
  • ΑΧΡΩΜΟ ΜΑΤ
  • ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
  • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΑΠροετοιμασία: 

Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια του ξύλου είναι καθαρή. Αφαιρέστε βερνίκι και κερί αν υπάρχουν. Καθαρή, στεγνή επιφάνεια χωρίς σκόνη διασφαλίζει την καλή απόδοση.

Εφαρμογή:
Εφαρμόστε το χρησιμοποιώντας πινέλο ή πανί χωρίς χνούδι. Για ευκολία εφαρμογής αραιώστε την πρώτη ή δύο στρώσεις με έως 50% white spirit. Αφήστε το λάδι να διεισδύσει για 20 έως 30 λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε το πλεόνασμα λαδιού χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί χωρίς χνούδι. Αφήστε να στεγνώσει για 24 ώρες μεταξύ των στρωμάτων. Εφαρμόστε τις επιπλέον στρώσεις Lacq Tung Oil όπως παραπάνω, μειώνοντας την ποσότητα του white spirit που χρησιμοποιήθηκε. Αφήστε ξανά 24 ώρες για να στεγνώσει. Εφαρμόστε την τελευταία ή δύο στρώσεις Lacq Tung Oil αδιάλυτη, όπως και στις προηγούμενες εφαρμογές. Αφού εφαρμοστεί η τελική στρώση και απομακρύνετε το πλεόνασμα αφήστε για 24 ώρες και σκουπίστε ξανά για να βοηθηθεί η ξήρανση. Αφαιρέστε τυχόν λάδι που μπορεί να έχει φουσκώσει. 

Συνιστούμε τουλάχιστον τέσσερις στρώσεις, απαιτούνται περισσότερα στρώματα για πορώδεις ή εξωτερικές επιφάνειες. Για βέλτιστα αποτελέσματα τρίψτε απαλά με εξαιρετικά λεπτό ντουκόχαρτο μεταξύ των στρώσεων. Αφήστε λίγες ημέρες πριν τη χρήση, για να επιτρέψετε στο Lacq Tung Oil να στεγνώσει πλήρως. 

Στις επιφάνειες επίπλων μπορεί να προστεθεί στο τελείωμα το κερί κερί πάστα Lacq Decowax για μεγαλύτερη στιλπνότητα.

Brands:
lacq

DELTIO DEDOMENON MSDS (MSDS-Tungoil-lacq.pdf, 155 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική