Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για το φυσικό. Αγορές από το φυσικό κατάστημα επιβαρύνονται με 5%.

Φυσικό λάδι συντήρησης ξύλου Tung oil για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα Lacq 250ml

51084
In stock
Τιμή σε πόντους: 2234 πόντοι

Το Pure Tung Oil της Lacq είναι φυσικό λάδι ξύλου για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Προσφέρει ματ φινίρισμα μεγάλης διάρκειας. Ιδανικό για επιφάνειες όπως πάγκους κουζίνας, τραπέζια και παιχνίδια.

13.40 
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής
Πλεονεκτήματα (γιατί εμάς)

Το Lacq Tung Oil είναι ένα ασφαλές, καθαρό και φυσικό λάδι προστατεύει με φυσικό τρόπο, σχεδόν όλες τις ξύλινες επιφάνειες από τις καιρικές επιδράσεις, το νερό, το αλκοόλ και τα οξέα τροφίμων. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση, το καθαρό λάδι tung είναι ένα φυσικό λάδι και χρησιμοποιείται για αιώνες σε ξύλινες επιφάνειες. Προσφέροντας ένα σκληρό φινίρισμα, είναι εξαιρετικό για επιφάνειες όπως πάγκους κουζίνας, τραπέζια , κοντάκι όπλου και για όλα τα υψηλής ποιότητας εσωτερικά ξύλα. Είναι ασφαλές για χρήση στα παιχνίδια, όπως και για κοπτικές πλάκες, αντίθετες κορυφές αλλά και για έπιπλα. Προσφέρει ματ φινίρισμα μεγάλης διάρκειας.

Χαρακτηριστικά:

  • ΚΑΛΥΨΗ: 12m² 12 m2 / λίτρο, ανάλογα με το απορροφητικό αποτέλεσμα του ξύλου
  • ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Εσωτερικό και εξωτερικό
  • ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 24 ώρες μεταξύ των στρώσεων. Συνίστανται 4 στρώσεις.
  • ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Πινέλο ή πανί 
  • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ: Νέφτι
  • ΑΧΡΩΜΟ ΜΑΤ
  • ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
  • ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΑΠροετοιμασία: 

Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια του ξύλου είναι καθαρή. Αφαιρέστε βερνίκι και κερί αν υπάρχουν. Καθαρή, στεγνή επιφάνεια χωρίς σκόνη διασφαλίζει την καλή απόδοση.

Εφαρμογή:
Εφαρμόστε το χρησιμοποιώντας πινέλο ή πανί χωρίς χνούδι. Για ευκολία εφαρμογής αραιώστε την πρώτη ή δύο στρώσεις με έως 50% white spirit. Αφήστε το λάδι να διεισδύσει για 20 έως 30 λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε το πλεόνασμα λαδιού χρησιμοποιώντας ένα καθαρό πανί χωρίς χνούδι. Αφήστε να στεγνώσει για 24 ώρες μεταξύ των στρωμάτων. Εφαρμόστε τις επιπλέον στρώσεις Lacq Tung Oil όπως παραπάνω, μειώνοντας την ποσότητα του white spirit που χρησιμοποιήθηκε. Αφήστε ξανά 24 ώρες για να στεγνώσει. Εφαρμόστε την τελευταία ή δύο στρώσεις Lacq Tung Oil αδιάλυτη, όπως και στις προηγούμενες εφαρμογές. Αφού εφαρμοστεί η τελική στρώση και απομακρύνετε το πλεόνασμα αφήστε για 24 ώρες και σκουπίστε ξανά για να βοηθηθεί η ξήρανση. Αφαιρέστε τυχόν λάδι που μπορεί να έχει φουσκώσει. 

Συνιστούμε τουλάχιστον τέσσερις στρώσεις, απαιτούνται περισσότερα στρώματα για πορώδεις ή εξωτερικές επιφάνειες. Για βέλτιστα αποτελέσματα τρίψτε απαλά με εξαιρετικά λεπτό ντουκόχαρτο μεταξύ των στρώσεων. Αφήστε λίγες ημέρες πριν τη χρήση, για να επιτρέψετε στο Lacq Tung Oil να στεγνώσει πλήρως. 

Στις επιφάνειες επίπλων μπορεί να προστεθεί στο τελείωμα το κερί κερί πάστα Lacq Decowax για μεγαλύτερη στιλπνότητα.

Brands:
lacq

DELTIO DEDOMENON MSDS (MSDS-Tungoil-lacq.pdf, 155 Kb) [Λήψη]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας για την εμπειρία που είχατε και βοηθήστε τους χρήστες μας να λάβουν την σωστή απόφαση

Γράψτε μια κριτική
Πιθανόν να ενδιαφέρεστε για αυτά!
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερα
Γρήγορη και υψηλής ποιότητας παράδοση

Η εταιρεία μας πραγματοποιεί με courier παράδοση σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα, σε βαθμό που να είμαστε εμείς σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα, 14 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής αυτών, εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε